| xseven7 a întrebat:

Bunăăă, TPU! Ăm, vreau să îmi recomandați o carte. Roman, de preferință. Însă nu orice fel de roman, un roman care să mă facă să citesc și mai multe romane. Adică gen să îmi dea iar pofta aia de citit. Am citit odată 40 de cărți dintr-un impuls și după 3-4 luni, nu am mai citit niciuna. Vreau să citesc din nou. Să pierd iar o zi întreagă să termin o carte de 400 de pagini, să îmi fac iar liste întregi de cărți pe care vreau să le cumpăr... Deci, vreau să îmi recomandați o carte. Orice gen și de preferabil să fie și cursivă. De fapt, nu chiar orice gen, nu îmi plac cele fantasy sau nu mai știu ce aventură, să fie realiste ( și din literatură dacă îmi spuneți, nu-i bai).

11 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

O fata din bucati,Chirurgul,Padurea norvegiana, Fata dinainte, Printre tonuri cenusii, Hotul de carti, Amintiri din viitor
Nu am putut sa aleg una laughing

| FaraNumePls a răspuns:

Uite câteva :
*The Hunger games (sunt 4 cărți din seria asta )
*Divergent (mi se pare că tot 4)

| zurick a răspuns (pentru FaraNumePls):

Jocurile foamei este o trilologie, deci nu exista o a patra carte.

| FaraNumePls a răspuns (pentru zurick):

Pai nu e așa :
-Jocurile foamei (1)
-Jocurile foamei : Sfidarea
-Jocurile foamei : Revolta I
-Jocurile foamei : Revolta II
? Eu am citit doar primele 2 cărți. Mă gândeam că fiind 2 părți din Revolta (film) așa sunt și două cărți. Mersi.

| zurick a răspuns (pentru FaraNumePls):

Eu am citit toate cartile si le am si in biblioteca chiar laughing
Sunt 4 filme, dar 3 carti:Jocurile foamei, Sfidarea si Revolta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata din tren, de Paula Hawkins, e acel tip de roman electrizant din cauza căruia ai putea sta lipit de canapea doar ca să-l termini. Personajul principal, Rachel, vede ceva șocant în metrou și devine implicată într-o serie de evenimente care vă vor antrena până la final.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crima si pedeapsa.

| MateiT a răspuns:

Magicianul de John Fowles
Cartea asta a insemnat foarte mult pentru mine dar nu stiu exact de ce. Am citit-o cand aveam vreo 13 ani dar nu e entru copii, nu mai tin minte mare lucru decat ca m-a impresionat foarte mult, probabil prin ceea ce simboliza pentru mine, si am simtit lucruri pe care nu avea cum sa le simt prin experienta personala la acea varsta

| Tssssssss a răspuns:

Seria Miss Peregrine, are trei volume: Caminul copiilor deosebiti; Orasul pustiu si Biblioteca sufletelor. E un fel de SF, dar sunt grozave cartile, stateam noaptea pana la 2-3 si nu ma puteam opri din citit, la un moment dat citeam cu veioza sub patura, ca tot imi zicea mama sa ma culc odata. ☺

| Segment a răspuns:

Sub aceiași stea ~ John Green
Căutând-o pe Alaska ~ John Green
Micuțele mincinoase ~ Sara Shepard
Ce ne spunem când nu ne vorbim ~ Chriss Simion
Cele de mai sus sunt contemporane, mai jos îți voi lăsa și câteva clasice.
Contele de Monte Cristo ~ Alexandre Dumas
Mândrie și prejudecată ~ Jane Austen
Romeo și Julieta ~ William Shakespear
Romanul adolescentului miop ~ Mircea Eliade

Sunt cărți frumoase, acum depinde și ce te atrage pe tine

| StrangerThings1 a răspuns:

Pisicile războinice