Pai, asa cum ai zis, cand am timp liber.
Nu am o norma, si nu citesc de fiecare data cand am timp liber ( ma mai uit la seriale, filme, muzica, scoala..., mai ies cu bicla, etc.), desi citesc destul de mult. M-am apucat sa citesc acum un an, si pana acum am citit 40 de romane. Cel mai mult am citit 150 de pagini intr-o zi
Vara asta vreau sa citesc si ultimele 2 carti din seria Harry Potter, si continuarea de la Cei 3 Muschetari: Dupa douazeci de ani si Vicontele de Bragelonne. Sau poate ca voi mai citi ceva de Dan Brown si Stephen King...
Ia zi, tu ai citit ceva interesant?
Cam 1-2(maxim 4 ore in unele zile) ore ca mai mult nu am liber. Vara asta vreau sa citesc cele 5 din 6 carti ale lui Dan Brown.
Codul Lui DaVinci- citit
Simbolul Pierdut- Urmeaza
Ingeri si Demoni- urmeaza
Conspiratia- urmeaza
Fortareata Digitala- urmeaza
Si daca iese pe la inceputul lui 2014 si Inferno in romana si aia.
Plus carti despre nazism si Hitler
Ii faina cartea doar ca toate cartile incep la fel (mie asa mi s-a parut) cu MR. bate cartea filmu', oricum
Cartea Inferno de Dan Brown va aparea in limba romana pe 26 august. Mai multe detalii ai aici
http://www.librex.ro/dan-brown-inferno
Multumesc mult... daca sa putea as da funda
Droid96 Cartea e mult mai complexa si unele scene nu sunt cum e in film alta senzatie... Da e foarte bine ca ai vazut si filmul ca poti sa iti imaginezi tu singur dupa aceea fiecare parte a cartii un fel de film al tau si e diferit intr-un mod placut.
Depinde de carte. De exemplu, din Persepolis nu mi-am scos nasul până când nu am ajuns la ultima pagină, iar cu Fahrenheit 451 mă chinui și acum, deși îmi place.
Pentru vara asta am Jurnal din anul ciumei - Daniel Defoe, Mitago - Robert Holdstock și Flori pentru Algerion - Daniel Keyes, momentan. Asta până fac rost de seria Game of thrones a lui George R. R. Martin.
Eu am citit 4 carti (Jocurie Foamei 1, 2 si 3 si Cele 13 motive - care a fost chiar nasoala rau de tot...am tot citit printre randuri) in ultimele 2 saptamani ...Da, citesc, dar doar cand gasesc ceva bun care merita (gen Jocurile Foamei). Vara asta sper ca o sa mai gasesc ceva ca lumea de citit. Tu ai citit ceva interesant?
Daca citesc o carte interesanta pana nu mai pot de oboseala (stau si cu lanterna seara si citesc)
Pai pana la 3 ore si de citit vreau sa citesc multe carti cum ar fi "Razboinicii Nilului" "'Alegerea Sofiei" " Departe de lumea dezlantuita"
daca cauti o carte buna si iti plac cele din sec 19 iti recomand "Tess d'Urberville"
Numepublicuserneim întreabă: