| Rombix a întrebat:

Cand ai citit ultima data o carte "care te-a dat pe spate"?(te-a impresionat mult)Cum se numeste si de ce"te-a dat pe spate"?(te-a impresionat)?

9 răspunsuri:
| SHINeeTaemin a răspuns:

Maybe someday de Colleen Hoover

| FaraNume1245 a răspuns:

Cărțile lui Sven Hassel m-au impresionat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pelerinul rus. O carte despre un pelerin care nu avea nimic si manca doar paine cu sare, dar totusi avea tot ce ii trebuie, pacea si rugaciunea launtrica implinita de oamenii pe care ii intalnea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt mai multe care m-au impresionat profund:
-Padurea Spanzuratilor
-O zi mai lunga decat veacul
-Crima si pedeapsa
-Morometii (vol. 1)
-Oameni si soareci
-Ivan Ilyich moare
-Metamorfoza
-Strainul

E imposibil sa selectez doar una, toate sunt extrem de profunde, merita citite. happy

| EcceHomo a răspuns:

Braconierii se numeşte cartea.
Am simțit umilința şi hăituirea cu fiecare celulă din corpul meu.Cineva din familia mea a suferit intr-un mod similar.

| PsyhoChild a răspuns:

Limba si literatura romana clasa a 8 a.
M-a impresionat cel mai mult teoria de 5 pagini la atribut.

| Sabou_Gabriel_1995 a răspuns:

Acum citesc Casa Nopții. La început eram sceptric, dar acum nu regret că am continuat-o. E fantastic. Efectiv te trimite în alt univers.

| emayperritos a răspuns:

Eu am citit o serie de volume stiintifico-fantastice care se numea Fetita celei de a sasea Luni. Asta este prima carte. Sunt patru volume groase. Gen Henri Potter numai ca este varianta
feminina. Autoarea era Moony Witcher.

| Kryeno a răspuns:

"Hoțul de cărți", scrisă de Markus Zusak.
M-a impresionat iubirea pe care Liesel Meminger, personajul principal al romanului, și-a dezvoltat-o treptat pentru cărți (ea fiind, la început, o analfabetă - nu știa nici să scrie, nici să citească). Totul a început la înmormântarea fratelui ei, unde fata găsește o carte căzută din buzunarul unui gropar - "Manualul groparului", iar fata păstrează cartea (din dorința de a învăța să citească). Dorința de a citi și mai mult se reflectă în comportamentul fetei, care ajunge să ia cărți de la incendierile organizate de naziști și chiar să fure din biblioteca primarului. Consider că fata se folosea de cărți pentru a-și crea propria sa lume, departe de război - acțiunea se desfășoară în timpul celui de-al Doilea Război Mondial - și de probleme personale (dorul de mama sa biologică și de fratele ei, comportamentul urât al mamei sale adoptive și violențele din cadrul exterior.

Întrebări similare