Ocupatia mea in timpul liber e lectura. Am citit multe, dar nici una nu m-a frapat atia de mult ca "Tema pentru acasa " de Nicolae Dabija. Personajul principal e un tinar profesor care pentru a-si proteja elevii de deporturile in Siberia ia toata vina asupra sa, insa din urma lui vine o eleva indragostita de el care ii arata ce e dragostea si-i aduce un copil. In afara de aceste momente romantice putem intilni si ceva dramatic cum ar fi cainii si vinatorii de detinuti care ca recompensa luau urechile detinutilor prinsi. Este o carte baza a careia sta istoria insa reflecta foarte mult Depresiunile Staliniste.De ce e cea mai buna? E singura carte care m-a facut sa pling si pe care as mai citio de multe ori.
O alta carte foarte buna este "SECRETUL.Eroul" de Rhonda Byrne, o carte care te indeamna sa nu renunti la visuri. Dechide secretele celor mai mari oameni de succes care iti ureaza tie succes si trezesc eroul din tine.
Nu stiu. Am citit mii de carti. Foarte multe bune. Unele de stiinta, altele de beletristica si chiar de psihololgie si filozofie. Nu mi-au placut cartile stiintifice aride gen chimia anorganica.
Shining de Spethen King.
Nu stiu daca e cea mai buna pe care am citit-o, dar e preferata mea m-a marcat deoarece e prima din domeniul horrorului plus ca Mr King este foarte priceput, are un stil aparte
50 de nuanțe de gri
Aștept cu nerabdare filmul
Citeșteo și ai sa afli ce gîndesc, și de ce îi place
Padurea Spanzuratilor de Liviu Rebreanu
Deoarece te marcheaza!
Este foarte emotionanta, de razboi, cu multe traume!
Singur pe lume de hector malot. pentru ca imi plac cartile cu copii. ca si morcoveata de juled renard sau piciul de... ( am uitat autorul), funda? ( nu am primit niciuna pana acum si vreau sa vad cum e)
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă: