"Adio, Ringo!" de Traian Tandin. Nu obisnuiesc sa citesc, dar cartea asta nu am putut sa n-o termin. E geniala povestea acestui caine. Chiar ti-o recomand!
Piramida Rosie. Era o carte despre zei expusa intr-o carte cu personaje adevaratae.Mi s-a parut cea mai buna carte citita de mine.
"Maitreyi " de Mircea Eliade, deoarece este un roman erotic, plin de suspans si o poveste frumoasa despre o iubire imposibila(Cea dintre Allan si frumoasa bengaleza Maitreyi).Si ce este cel mai frumos este ca aceasta poveste frumoasa de dragoste chiar a avut loc, din pacate sfarsitul romanului cat si a povestii reale este trist
'
Cincizeci de Umbre ale lui Grey de E.L. James. Este un roman de dragoste si erotism, destul de amuzant. Este vorba despre o tanara absolventa Anastasia Steel si un om de afaceri Christian Grey, Anastasia gasindu-l pe acel tanar foarte atractiv. Acest roman m-a cucerit din prima clipa.
Spulbera-Ma de Tahereh Mafi. Deoarece este din categoria Fiction si personjul principal trebuie sa treaca peste greutati sentimentale dar are si actiune. Te tine in suspans pe durata intregii carti
,,Sub aceeasi stea" de John Green. Mie una mi s-a parut tare interesanta povestea dintre Hazel si Augustus, si ceea ce m'a facut sa citesc cartea a fost cancerul lui Hazel, un subiect nu prea des abordat in carti. Cartea are un final trist, de altfel, dar un final pe care eu cel putin nu m-am asteptat. Sper sa o citesti si tu, poate o sa iti placa...