| AvalohAlyn a întrebat:

Care a fost cea mai buna si frumoasa carte pe care ati citit-o? Si de ce?

Răspuns Câştigător
| Ibrahimovic a răspuns:

"Adio, Ringo!" de Traian Tandin. Nu obisnuiesc sa citesc, dar cartea asta nu am putut sa n-o termin. E geniala povestea acestui caine. Chiar ti-o recomand!

8 răspunsuri:
| Anonimus1110 a răspuns:

Baltagul din cauza suspansului si misterului ce te tinea in suspans.

| angemon500 a răspuns:

Piramida Rosie. Era o carte despre zei expusa intr-o carte cu personaje adevaratae.Mi s-a parut cea mai buna carte citita de mine.

| Adixuuu a răspuns:

"Maitreyi " de Mircea Eliade, deoarece este un roman erotic, plin de suspans si o poveste frumoasa despre o iubire imposibila(Cea dintre Allan si frumoasa bengaleza Maitreyi).Si ce este cel mai frumos este ca aceasta poveste frumoasa de dragoste chiar a avut loc, din pacate sfarsitul romanului cat si a povestii reale este trist
'

| ℓσяєภยş a răspuns:

Cincizeci de Umbre ale lui Grey de E.L. James. Este un roman de dragoste si erotism, destul de amuzant. Este vorba despre o tanara absolventa Anastasia Steel si un om de afaceri Christian Grey, Anastasia gasindu-l pe acel tanar foarte atractiv. Acest roman m-a cucerit din prima clipa.

| Faur_Delia_1997 a răspuns:

Spulbera-Ma de Tahereh Mafi. Deoarece este din categoria Fiction si personjul principal trebuie sa treaca peste greutati sentimentale dar are si actiune. Te tine in suspans pe durata intregii carti

| NiculaLoredanaAndreea a răspuns:

,,Sub aceeasi stea" de John Green. Mie una mi s-a parut tare interesanta povestea dintre Hazel si Augustus, si ceea ce m'a facut sa citesc cartea a fost cancerul lui Hazel, un subiect nu prea des abordat in carti. Cartea are un final trist, de altfel, dar un final pe care eu cel putin nu m-am asteptat. Sper sa o citesti si tu, poate o sa iti placa... happy

| alinutza0408 a răspuns:

Patericul egiptean

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Zce negri mititei" de Agatha Christie pentru ca din seria suspans si pentru ca crime.

Întrebări similare