| XBrunetteX a întrebat:

Care a fost ultima carte citita? thinking

Eu acum citesc "Cele doua Diane" de Al. Dumas. happy

Răspuns Câştigător
| WhiteLife a răspuns:

Ultima a fost "Dupa 20 de ani", acum mai am putin si termin "Vicontele de Bragelone", tot de Dumas.

ps: Cum e cartea? E faina? Seamana cu muschetarii sau cu Margot?

| XBrunetteX explică (pentru WhiteLife):

Domamne! In sfarsit am gasit pe cineva caruia sa-i placa muschetarii. Eu aproape ca am plans la "Vicontele de Bragelonne". Superba.

Din "Cele 2 Diane" nu am citit prea mult. abia m-am apucat de citit saptamana asta si nu prea am timp, cu scoala. Dar e superba.Stii tu, in stilul lui Alexandre Dumas.
Am presimtirea ca o sa fie cu batalii... ca am ajuns la partea in care unul dintre personajele principale se duce la razboi.

| WhiteLife a răspuns (pentru XBrunetteX):

Ce fain!

Si eu cred ca am plans, nu mai stiu exact la care parte.
Imi pare nespus de rau ca am ajuns la ultimul volum, o sa se gate cartea si nu stiu ce as mai putea citi, cum ai zis tu, in stilul lui. Nu conosc astfel de carti. Multumesc ca mi-ai zis. Oricum, fara Dumas m-am pus sa citesc Agatha Christie, care iar te tine in suspans si Rodica Ojog Brasoveanu, tot carti politiste scrie. Sunt foarte interesante.

O zi placuta!

22 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Nuntă în cer-Mircea Eliade.

| FadetoBlack a răspuns:

Carrie, Stephen King
By The Way, merită Cele două Diane? Că aş vrea să mă apuc de ea dar.

| XBrunetteX explică (pentru FadetoBlack):

Depinde daca iti plac astfel de carti (cu drama, povesti de dragoste, intriga, dueluri, etc.) happy.
Din punctul meu de vedere merita citita.

| FadetoBlack a răspuns (pentru XBrunetteX):

Okay, mulţumesc!

| Aberdeen a răspuns:

O sa fiu directa... Lorelei-ionel teodoreanu; o carte ce merita cititawinking

| casablanca40 a răspuns:

Chattam Maxime - L'ame du mal

| Disharmony a răspuns:

''Substanţa M'' de Philip K. Dick.

| Dilaa98 a răspuns:

La Medeleni de Ionel Teodoreanu love struck

| dydy21 a răspuns:

Mandrie si prejudecata de Jane Austen

| VitalyDeMarco a răspuns:

,,Colectionarul'' de John Fowles.

| andreeaoprea a răspuns:

Ultima mea carte a fost mai moderna Simbolul pierdut de Dan Brown. Dar am citit si eu mai tinerete (prin scoala generala) big grin cei 3 muschestari si dupa 20 de ani superbe cartibig grin

| AllesSy a răspuns:

Eu am citit ultima carte "Masina timpului" si "Omul invizibil". Nu-mi place sa citesc dar a trebuit fiindca mi-a dat referat la romana de facut. Nu ma prea dau in vant dupa carti dar cartea Masina timpului m-a impresionat placut.Iar Omul invisibil a fost cam plictisitoare dar am dat test din ea si am luat un 9 si a meritat timpul pierdut happy Dar cum am zis mai super a fost Masina timpului love struck

| Apache2605 a răspuns:

Sven Hassel

| Soniix a răspuns:

Charlie si Fabrica de ciocolata ^.^

| testament92 a răspuns:

Benny Himura - Flesh and Bone#3
de Jonathan Maberry

| Miaiiim a răspuns:

As de treflahappy

| bubulina06 a răspuns:

Ultima mea carte citita a fost ''Doctorul Ox'' de Jules Verne...este foarte frumoasa.Ti-o recomand

| AdrianX a răspuns:

Hans Fallada - Singur in Berlin

| KidOfAmerica a răspuns:

Mandrie si Prejudecata de Jane Austin

| drogdecioc a răspuns:

Cele doua diane de al. dumas

Întrebări similare