Ultima a fost "Dupa 20 de ani", acum mai am putin si termin "Vicontele de Bragelone", tot de Dumas.
ps: Cum e cartea? E faina? Seamana cu muschetarii sau cu Margot?
Domamne! In sfarsit am gasit pe cineva caruia sa-i placa muschetarii. Eu aproape ca am plans la "Vicontele de Bragelonne". Superba.
Din "Cele 2 Diane" nu am citit prea mult. abia m-am apucat de citit saptamana asta si nu prea am timp, cu scoala. Dar e superba.Stii tu, in stilul lui Alexandre Dumas.
Am presimtirea ca o sa fie cu batalii... ca am ajuns la partea in care unul dintre personajele principale se duce la razboi.
Ce fain!
Si eu cred ca am plans, nu mai stiu exact la care parte.
Imi pare nespus de rau ca am ajuns la ultimul volum, o sa se gate cartea si nu stiu ce as mai putea citi, cum ai zis tu, in stilul lui. Nu conosc astfel de carti. Multumesc ca mi-ai zis. Oricum, fara Dumas m-am pus sa citesc Agatha Christie, care iar te tine in suspans si Rodica Ojog Brasoveanu, tot carti politiste scrie. Sunt foarte interesante.
O zi placuta!
Carrie, Stephen King
By The Way, merită Cele două Diane? Că aş vrea să mă apuc de ea dar.
Depinde daca iti plac astfel de carti (cu drama, povesti de dragoste, intriga, dueluri, etc.) .
Din punctul meu de vedere merita citita.
Okay, mulţumesc!
Ultima mea carte a fost mai moderna Simbolul pierdut de Dan Brown. Dar am citit si eu mai tinerete (prin scoala generala) cei 3 muschestari si dupa 20 de ani superbe carti
Eu am citit ultima carte "Masina timpului" si "Omul invizibil". Nu-mi place sa citesc dar a trebuit fiindca mi-a dat referat la romana de facut. Nu ma prea dau in vant dupa carti dar cartea Masina timpului m-a impresionat placut.Iar Omul invisibil a fost cam plictisitoare dar am dat test din ea si am luat un 9 si a meritat timpul pierdut Dar cum am zis mai super a fost Masina timpului
Ultima mea carte citita a fost ''Doctorul Ox'' de Jules Verne...este foarte frumoasa.Ti-o recomand
DeProfundis99 întreabă: