Pe mine cred ca m-a influentat un pic "Codul manierelor elegante". Nu au fost cine stie ce lucruri faine pe acolo insa unele chiar s-au dovedit foarte utile, mai ales atunci cand vrei sa faci cuiva o impresie buna.
''mai ales atunci cand vrei sa faci CUIVA o impresie buna CUIVA '' FAIL
Taci ma!
BTW Merci! E naspa sa raspunzi de pe tableta
Mai gresim ca doar suntem oameni
Cand m-am bagat sa salvez pe cineva de la bataie si mi-am luat-o eu pe la 14 ani. atunci am inteles ca nu multi merita ajutorul, iar consecinta patimilor oamenilor este rezultatul faptelor savarsite de acestia
Si cartea, Sandule? Jucati septica, atunci cand s a intamplat? Jucati macao? Cum te a ajutat cartea?
Da,ba,m-au batut cu o carte
Aoleu, cultura e grea, daca te lovea la tampla, ala erai. Sper ca ai invatat sa te feresti de carti.
Nu,ba! ca sa iti infrangi dusmanul trebuie, inainte de toate, sa il cunosti. Dupa ce m-a batut cartea, am citit multe altele.Cu cateva sute mai multe carti decat ai citit tu, de cand te-ai nascut si pana in ziua de azi, pustane, cand ai ajuns la varsta in care iti pui intrebari.
Atata, sa nu te feresti de asi, ca poti sa faci cel mai mare ful sau careu. Salut.
Ce sa zic. Insasi faptul ca stii cate carti am citit eu, ca sa le poti scade din cele citite de tine si sa iti dea o diferenta de cateva sute, arata ca cunosti multe.
Nu e nevoie de magie ca sa-mi dau seama cat de citit esti
Pentru mine nu exista doar o singura carte care m-a influentat pozitiv. Am invatat ceva din fiecare in parte, chiar daca mi-au placut mai mult sau mai putin.
anonim_4396 întreabă: