| AvalohAlyn a întrebat:

Care e cartea care v-a" fermecat"? Si de ce?

6 răspunsuri:
| Kandia15 a răspuns:

Camera intunecata- M-a fascinat enorm :X E o combinatie de story politist, poveste cu fantome si drama de familie. Uite despre ce e vorba: "E o iarna aspra in insula baltica Oland, iar Katrine si Joakim Westin, aflati in cautarea unui loc linistit si ferit de lume, tocmai s-au mutat de la Stockholm in conacul parasit din Eel Point impreuna cu copiii lor. Dar atmosfera idilica se destrama atunci cand trupul lui Katrine este gasit fara viata printre stancile inghetate. In vreme ce Joakim se lupta sa nu-si piarda mintile, vechea casa incarcata de amintiri si blesteme incepe sa exercite o fascinatie ciudata asupra lui. Desi nu e superstitios sau fricos, ajunge sa se intrebe tot mai des de unde vin toate acele soapte.
Si pentru ca se apropie sfarsitul de an si o furtuna de zapada ameninta sa acopere insula Oland, Joakim incepe sa creada ca cele mai infricosatoare povesti pe care le-a auzit despre Eel Point ar putea fi adevarate.
La fiecare Craciun, mortii se intorc printre cei vii... Camera intunecata face parte din Cvartetul Öland: un amestec foarte reusit de story politist, poveste cu fantome si drama de familie, pe fundalul unei insule in care banalul devine exceptional si moartea pandeste la fiecare pas. Decorurile gotice, mustind de tensiune si intriga plina de suspans, dar si realismul anchetelor fac din acest roman o lectura obligatorie."
Ti-as mai recomanda si Mincinosii :X- La fel de mult ador si aceasta carte. Uite despre ce e vorba: " O familie frumoasa si distinsa.

O insula privata.

O fata vulnerabila si indragostita.

Un baiat curajos, plin de pasiune.

Un grup de patru prieteni, Mincinosii, a caror prietenie se dovedeste a fi distructiva.

O revolta. Un accident. Un secret.

Minciuna dupa minciuna.

Dragoste adevarata.

Adevarul.

„Bine-ati venit la minunata familie Sinclair.

N-avem niciun criminal.

N-avem niciun dependent.

N-avem niciun ratat.

Familia Sinclair e compusa din indivizi atletici, inalti si frumosi. Suntem democrati, cu avere, din tata in fiu.

Nu conteaza daca unul dintre noi e indragostit pana la disperare, absolut pana la disperare.

Atat de indragostit incat trebuie luate masuri la fel de disperate.

Nimeni n-are nevoie de nimeni.

Nimeni nu greseste vreodata.

Traim, cel putin pe durata verii, pe o insula privata, in apropiere de linia de coasta din Massachusetts.

Poate ca asta este tot ce trebuie sa stiti."

Citeste Mincinosii. Si daca te intreaba cineva cum se sfarseste, minte, pur si simplu!". Astea 2 sunt preferatele mele big grin

| OohAnamaria a răspuns:

Trilogia,,Jocurile Foamei'' de Suzanne Collins m-a fascinat, m-a fermecat cu totul.De ce? Deoarece parca mi-am citit viata in viitor(cu cateva diferente ce-i drept). Katniss, personajul principal, are acelasi caracter ca al meu si, practic, m-am vazut in fata unor obstacole pe care nu mi-as fi imaginat vreodata ca o sa le confrunt.Este cartea mea preferata si nici daca as scrie un infinit de carti despre ea si despre legatura pe care am format-o cu aceasta carte nu ar fi de ajuns.Si de aceea nici nu ma astept sa intelegeti

| DanG a răspuns:

"Crima si pedeapsa" de Fiodor Dostoievski, e cel mai bun roman psihologic care ar fi putut fi scris vreodata. Crima este una reala, dar pedeapsa e una psihica, protagonistul neputand trai cu ideea ca a luat viata a doua persoane.

| vyborg a răspuns:

Știu că răspunsul este clasic dar Game Of Thrones e pur și simplu prea șmecheră. Aș recomanda-o oricui! big grin

| Iuliana_Cristina_2000 a răspuns:

Mie mi-au placut 2 carti din vreo 15 citite laughing si sunt ''Fluturi'' de Irina Binder si ''Crima si pedeapsa'' pentru ca sunt ajutatoare in viata cel putin prima e pentru fete dar a 2 a e universala laughing sunt minunate

| AvalohAlyn explică (pentru Iuliana_Cristina_2000):

Ah.Prima e pentru fete dar le citesc si baietii.Stiu cazuri.Chiar eu dar si altiilaughing

Întrebări similare