Codul bunelor maniere de Aurelia Marinescu, o carte pe care ar trebui sa o citeasca multi mai ales nesimtitii de pe TPU trolii si cei care dau raspunsuri aiurea la toata lumea.
As putea spune ca Groapa lui Eugen Barbu, este simpatica si verosimila... zici ca autorul a trait prin toate mediile, caci si limbajul personajelor, in special al hotilor, pare desprins de realitate.
Colt alb de Jack London, am citit-o cand eram copil cam de 10 ori.M-a impresionat rau de tot povestea
Apocalipsul lui Stephen King. E o carte care nu se uită ușor, mai ales că evenimentele descrise sunt oarecum similare cu ce trăim noi în prezent, sper doar că nu se va ajunge la fel de departe și în lumea reală.
David Sedaris - When You Are Engulfed In Flames. Captureaza latura amuzanta a unor momente adevarate din viata familiei sale dar nu le duce in ridicol.
NU AM CITIT NIMIC BUN ANUL ASTA SI NICI NU VOI CITI IN URMATORII ANI pentru că am prins silă de cărți de la excesul de studii în speranța unui viitor bun sau găsire a pasiunii pentru lectură deoarece NU mi-a plăcut de mic copil și degeaba! Pot trăi și fără cărți! CINE E DE ACORD CU MINE?
Eu Am exact aceeasi senzatie legata de carti. Ma simt prost cand lumea vorbeste de ele si mai si spun ca le place sa citesca. Am incercat si eu sa ma,, indragostesc" de carti, dar dragoste cu forța nu se poate.
Nu sunt singura, ce bine. Bun venit in club!
Ce ai studiat?
Mult,foarte mult. S-a simțit de parcă am făcut 50 de facultăți într-una timp de 4 ani.
Cea mai bună carte citită anul aceste a fost „Clubul Crimelor de Joi" de Richard Osman. Este o carte polițistă, scrisă într-un mod amuzant și captivant. Este o lectură ușoară pentru orice vârstă și orice preferințe. Nu sunt scene violente sau descrieri care să îți dea fiori pe șira spinării. Pe scurt o recomand
"Veronika se hotărăște să moară" - Paulo Coelho
Protagonista, Veronika, este o tânără care încearcă să se sinucidă, dar eșuează și ajunge într-un spital de nebuni. Este vorba despre abandonul de sine, dorința de a trăi și dorința de a muri, conștiința vieții care este dată de conștiința morții, respingerea vieții și a problemelor pe care le are de confruntat fiecare zilnic și urmarea propriului drum. Este o carte frumoasă și ușor de citit, sunt prezente și unele idei din "Alchimistul" (scris de același autor).
Răspuns:
Cea mai bună carte pe care am citit-o, eu personal, este,, Războiul care mi-a salvat viața''. Pentru tine îţi voi recomanda 6 cărţi, de care nu te vei plictisi niciodată :
- Heidi, fetiţa munţilor de Johanna Spyri;
- Colţ Alb de Jack London;
- Animtiri din colpilărie de Ion Creangă;
- Domnul Goe de Ion Luca Caragiale
- Bubico de Ion Luca Caragiale
- Dumbrava Minunată de Mihail Sadoveanu.
#Spor la citit!
Lacramioara7531 întreabă:
MateiLazar întreabă:
RoxanaCaplan întreabă: