| Marison a întrebat:

Care este cartea voastra preferata? (de care nu o sa va plictisiti niciodata)

11 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Cred ca ma plictisesc de orice carte! Urasc sa citesc de doua ori acelasi lucru... dar ca sa raspund la intrebare:
Petre Ţuţea – Între Dumnezeu şi neamul meu

| thegatekeeper a răspuns:

Shining si Cimitirul animalelor (Stephen King, ambele) si cele scrise de el, in general.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cartea de bucate a Sandei Taranu... love struck

| Chris a răspuns:

Cred că 'Doctor Jivago' - Boris Pasternak.

| Euletitia a răspuns:

Buna! Am citit multe carti in viata mea, din diferite genuri si de autori diferiti, insa doua dintre acestea le recitesc mereu-mereu. Este vorba de "Elevul Dima dintr-a saptea" de Mihail Drumes si "Coliba unchiului Tom" de Hariet Beecher-Stowe. Insa, cum sa-ti spun, sa le recitesc inseamna mai degraba sa le rasfoiesc si sa revad anumite pasaje si secvente care m-au impresionat mult, insa in cea mai mare parte a timpului, nu recitesc acrti, ci citesc unele noi.

| GregHouse a răspuns:

Carte individuala: Am doua optiuni pana in prezent, in speta "Romanul adolescentului miop" de M. Eliade si "Viata pe un peron" de O. Paler.
Serie de carti: Harry Potter b-)

| NoShit a răspuns:

Harry Potter
Sans famille

Răspuns utilizator avertizat
| iubesteOrezul a răspuns:

Codul lui Da Vinci love struck, si continuarea sa Simbolul pierdut. Si Ingeri si demoni. Toate de Dan Brown. Unice.

| Apheleia a răspuns:

Cartea care va ramane pe veci in sufletul meu este "Imparatul mustelor":X

| Bolocan_Christine_1996 a răspuns:

Toate cele scrise de M. Drumes, iar cea mai preferata Elevul Dima dintr-a saptea.

Întrebări similare