Cartile mele contemporane preferate sunt
-> Codul Haosului. O carte fascinanta din care ai ce invata.
-> Magicianul Oaselor. Un thriller care te lasa in suspans.
-> Endymion Spring. O carte scrisa " altfel " cu un mesaj profund care m-a marcat.
-> Jurnalul unei dadace. O carte plina de ironii si amuzament dar o carte pshihologica care te invata multe.
-> Percy Jackson si Hotul Fulgerului. O carte care pur si simplu m-a impresionat prin modul cursiv al evenimentelor, evenimentele fiind super sofisticate si bine gandite cu un subiect ce mi-a impresionat pana si profesorul de romana.
-> Scoala Ticalosilor. O carte care m-a invatat diferenta dintre a fi cu adevarat rau si a fi bun.
^_^
Nicholas Sparks are niste romane foarte frumoase. Imi plac mai multe: O plimbare de neuitat, Jurnalul, Ultimul Cantec.
La momentul actual, Andrei Ruse cu ''Soni''. Totusi, unul dintre scriitorii mei preferati contemporani e Mircea Cartarescu.
Cassandra Clare - "Instrumentele Mortale" si "Dispozitive Infernale" -> sunt doua serii de carti diferite scrise de aceeasi autoare.
Mie imi plaxc mai mullti scriitori contemporani. Unel dintre ei, si preferatull meu este Joseph Delaney care a scris o serie de carti relatand povestile si intamplarile unui ucenic de vraci pe nume Tom.Un alt scriitor contemporan este Stephen King care a scris un nr. impresionant de carti horror pe care ti le recomant.
Alti scriitori contempoani sunt
R.L.STINE
TERRY PRATCHETT
ANGIE SAGE
CHRIS MOULD
CHARLLENE HARRIS
Odododo, ce dragut...e baietel sau fetita?
Te pup scumpo >:d
Nici nu ma intereseaza numele, pe mine ma intereseaza doar sa fii tu bine:*
DeProfundis99 întreabă:
Numepublicuserneim întreabă: