As putea să-ți spun care sunt cele mai bune și interesante 2 cărți pe care le-am citit. Biblia și limbajul trupului
Defineste "frumoasa"
cea mai BUNA a fost Frank Herbert - Dune
dar NUMAI FRUMOASA NU A FOST!
totusi, sper ca nu imi spui cat de frumoasa era fizic, cu coperti rozbonbon si funda in picatele rozmarin
Mă refer care te-a impresionat într-un mod deosebit, care te-a facut să gândești (ăsta e scopul cărților) și, de ce nu, care ți-a schimbat viața.
"Băiatul cu pijamale în dungi" hai SYKTIR BRE, extraordinara sunt de acord ca a fost pana sus de tot
DAR FRUMOASA... HAI SYKTIR BRE... A FOST IMPUTITA
ABSOLUT IMPUTITA!
"Băiatul cu pijamale în dungi" hai SYKTIR BRE, extraordinara sunt de acord ca a fost pana sus de tot
DAR FRUMOASA... HAI SYKTIR (si tie) BRE... A FOST IMPUTITA
ABSOLUT IMPUTITA!
Ai spus "frumoasa" asta inseamna de obicei ce iti inspira pur si simplu frumusete
inca odata, cartea care m-a impresionat cu adevarat a fost Frank Herbert - Dune (si restul seriei)
Baiatul cu Pijamale in Dungi e foarte impresionanta, dar nu mi-a schimbat viata, in schimb Dune, m-a facut sa ma gandesc din niste puncte de vedere de care nu credeam ca sunt capabil
Da, termenul folosit nu e tocmai potrivit, dar ai înțeles până la urmă pentru că am explicat. Hai să ne calmăm!
Sunt FOARTE calm
https://www.youtube.com/watch?v=aYdOD6wo7CE
doar incerc sa fiu... elocvent :P... :D
"Anna Karenina", "Marile Speranțe", "La răscruce de vânturi", "Lumina dintre oceane" - cred că sunt cărțile care au avut cel mai mare impact asupra mea până acum.
A spus frumoasa, NU interesanta
biblia e intr-adevar interesanta, dar nu e frumoasa nici macar vag, e plina de "pilde" cu toate tipurile de pacate posibile, iar asta nu e frumos in nici un fel
Dacă ai fi citit răspunsul meu in loc sa te faci ca îl citești nu ai mai fi avut acest comentariu.
Lal, daca nu ai avea numai tarate religioase intre urechi...
Dragul meu prieten amuzant, eu ma bucur ca am ‘târâte religioase’ in cap, măcar am ceva spre deosebire de alții Eu nu am șters nici un răspuns. Răspunsul a fost declarat câștigător și a fost mutat in partea de sus a pagini Nu meritai sa îmi pierd timpul cu tine, dar ai noroc ca azi sunt binedispus și am vrut sa îți explic. Oricum, ești amuzant Salut.
Am observat si modificat... deh, se mai intampla
in orice caz, nu inseamna ca scapi
pentru tine se pare ca e un compliment, pentru mine te afunzi si mai mult sa fi mandru ca ai tarate intre urechi
felicitari!
Și eu am tărâțe din acelea. Și mă bucur că măcar nu e gol.
Saracutii de voi, oropsiti si amarati, sunteti mandrii de tarate si va comparati cu prostii, mai exact, ca la olimpiada alternativa, chiar daca, castigi tot retardat ramai
tine-ti-o tot asa, preotii si biserica abia asteapta sa faca bani de pe urma voastra!
Da, nu-s nici eu de acord cu unele chestii, cu făcutul banilor de pe urma enoriașilor pentru interese personale. Dacă ai știi mai multe despre mine, ai știi că n-am nicio treabă cu statul în privința credinței mele în Dumnezeu. Eu cred că Biserica nu e o instituție sub stăpânirea Statului. Ea este vie, e formată din oamenii care Îl iubesc cu adevărat pe Dumnezeu și nu din betoane. Oamenii nu cunosc sensul real al cuvântului Biserică. De aceea o blamează.
Sfatul meu personal pentru tine e să cunoști un pic omul și pe urmă să bați în tastatură.
P.s. Ti-ai pus numele JicaContra pentru că ești mereu contra? Nu vreau să fiu rea, dar așa se pare.
Hmm, sunt contra cand un lucru ma deranjeaza
insa din pacate in cazul asta se aplica
faza e simpla, nu, biserica nu e o institutie a statului, asta nu inseamna ca nu e corupta si lacoma dupa putere pana la D-zeu
exempul te loveste efectiv in fata, am fost in Arad acum cativa ani, toate ponosite si vechi (ce iti aruncai privirea pe strazi) aproape nimic, cat de cat renovat, nici macar teatru din mijlocul centrului... in afara de catedrala, care arata ABSOLUT NOUA
si nici macar asta nu e exemplul cel mai maret, ci catedrala "mantuirii" neamului in care s-au bagat sute de milioane de euro, iar in spitale pacientii vin cu, consumabile medicale de acasa ca spitalul nu isi permite nimic
poate ca sunt oameni care cred in D-zeu, NU COTEST ASTA, insa biserica in sine nu numai ca este, dar URLA DIN TOTI BOJOCII CA...
ESTE O AFACERE!
asa ca eu unul nu am cum sa cred in ea si sa nu o blamez de cate ori o prind, pentru ca SI EU CRED IN D-ZEU, dar NU CRED IN BISERICA, nici macar putin, pentru ca NU POT AVEA CREDINTA INTR-O AFACERE!
Am intrat doar ca sa vad citi au inclus si biblia la raspuns. @JicaContra - U ma maaaan! INca e bine... si ca sa raspund la subiect, cu posibilitatea sa ma insel, nu pot sa raspund una singura, ci musai doua - povestile fratilor Grimm si "20.000 de leghe sub mari" a lui J. Verne. Si "Lumea inelara" a lui Larry Niven. E dura intrebarea asta.