Daca esti adeptul cartilor de dragoste te sfatuiesc sa o citesti si chiar daca nu esti, iti va placea. Mie nu-mi plac cartile de dragoste, sunt mai mult cu sf-urile, fantasy, fiinte supranaturale dar, fiind obligata de profesoara, am citit-o si chiar mi-a placut.
Morometii? Am vazut doar filmul, cartea sunt cam sigur ca m-ar plictisi. Mie nu imi plac asa mult operele cu tarani de la scoala.
Mie imi plac.Ma atrage stilul si limbajul invechit.Imi aduc aminte de copilarie.Ce nostalgic sunt...
Operele cu tarani de la scoala... lol.
Si Ion si Morometii sunt niste romane de referinta in literatura romaneasca care exprima ceva mai mult decat "opere cu tarani"
Ion am citit si nu mi-a placut. Stiu ce exprima, dar mie nu imi plac.
Oricum TPU, nu vrea sa ii dau funda lu' Suntserios ca la restul merge. Nici la mine nu se mai putea, imi spuneau unii ca nu merge, si poate si de aceea nu am mai primit funde de ceva timp, pana ieri, cand am primit 5-6.
Si eu mi-as fii dorit mult sa traiesc la tara...Inca imi amintesc un moment din copilarie, era bezna si cerul era atat de instelat...
Hmmm, in cazul asta poate TPU e suparat pe voi.Cum naiba primesti tu 5-6 funde pe zi!? Eu primesc numa' voturi cu eronat si nefolositor.
Tu vorbesti? Mai nou are unu' boala pe mine si ieri am primit peste 10, numai ieri Dar putin imi pasa. mai mult imi plac funditele Nu am zis pe zi, am spus ieri Culmea am primit si pe niste raspunsuri mai vechi, nu stiu cum au venit asa dintr-o data, dupa o pauza.
Eu imi aduc aminte de painea bunicii.Sau leaganul pe care mi-l facea bunicul in fiecare vara.Sau cand mergeam cu tata la pescuit.As vrea sa ma intorc inapoi in timp, si sa renunt la toate ''beneficiile'' vietii moderne.
Frumos. Hai ca te umplu eu de voturi pozitive, sa nu te mai plangi, nu ca nu am facut-o pana acum
Ba ai facut-o, ce tot minti aici.De la tine am majoritatea voturilor pozitive.Ce, credeai ca nu stiu?
Nu am spus ca nu am facut-o ci am spus "nu ca nu am facut-o", adica e negarea a ceea ce crezi ca am spus
Oricum iti mai dadusem niste voturi, parca la niste intrebari care mi-au fost sterse, si probabil ti-au disparut. Am zis probabil, nu mai stiu exact.
Ce orb sunt! M-as fi prins daca citeam mai bine raspunsul.
Tie ce opere ti-au placut?