"La rascruce de vanturi''(Emily Bronte) pentru ca m-a fermecat de la prima lectura, pentru ca este o poveste tulburatoare si pasionanta de iubire, pe care o citesc de fiecare data cu sufletul la gura si "Numele trandafirului''(Umberto Eco), pentru stilul exceptional in care e scrisa, pentru suspansul intretinut pe tot parcursul lecturii, pana in ultima pagina a cartii, pentru ca acest thriller medieval mi-a pus mintea si rabdarea la incercare cum nicio lata carte nu o mai facuse pana atunci si pentru ca finalul a fost neasteptat, imprevizibil.
Si imi mai plac mult, pe langa cele enumerate mai sus, "Maitreyi'' (Mircea Eliade), "Dragostea nu moare''(Maitreyi Devi), "Dama cu camelii''(Alexandre Dumas-fiul), "Portretul lui Dorian Gray''(Oscar Wilde), "Adam si Eva(Liviu Rebreanu), "Ciuleandra''(Liviu Rebreanu), "Mozerabilii''(Victor Hugo), dar si multe-multe alte carti.
Tu ce preferinte ai, ce carti te-au atras.impresionat in mod special si de ce?
O seara faina iti doresc!
Imi plac alea de joc, mai ales Asii. Pot sa fraieresc usor cu ele. Castig si bani la poker in urma lor.
Contele lui Monte Cristo. Imi place mesajul pe care transmite cartea, razbunarea contelui. De fapt toate cartiile lui Dumas imi plac.
Miss Peregrine de Ransom Riggis, pentru ca este foarte interesanta si captivanta, cartea fiind scrisa intr-un limbaj destul de copilaros, dar dupa parerea mea si un adult ar prefera aceasta carte.Cartea te tine cu sufletul la gura...Ti-o recomand din tot sufletul...
Abia astept sa apara si al doilea volum in limba romana.Acum e doar in engleza.
Mobi Dick deoarece are o actiune interesanta si care te face sa citesti tot mai mult.
Capitan la 15 ani,de Jules Verne, e o carte foarte interesanta care te captiveaza, si Copiii capitanului Grant, pe care nu am terminat-o inca, dar e la fel de frumoasa si emotionanta.
Desh întreabă: