anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt cele mai cunoscute carti ale lui Jules Verne? si care sunt cele mai bune? aici vreau parerea voastra personala si o mica descriere, asta daca vreti happy

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Cele mai cunoscute cred ca sunt "Ocolul Pamantului in 80 de zile", "Cinci saptamani in balon", "O calatorie spre centrul pamantului" si "20.000 de leghe sub mari". Preferatele mele sunt "O calatorie spre centrul pamantului", "Insula misterioasa" si "Ocolul Pamantului in 80 de zile".

6 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Toate merita citite. inca nu ai reusit sa citesti nimic de jules verne?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut, eu zic că cele mai bune sunt : Ocolul pământului în 80 de zile şi 80 de leghe sub mări.

| Teardrop a răspuns (pentru anonim_4396):

DOUĂ ZECI DE MII de leghe sub mări, nu 80laughing

| anonim_4396 explică (pentru Teardrop):

A, da am fost un pic beat atunci. Am venit de la o petrecerelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cele mai cunoscute, probabilc a sunt acestea: "Ocolul Pamantului in 80 de zile", "20.000 de leghe sub mari", "O calatorie spre centrul Pamantului", "Capitan la 15 ani".
Cele mai bune, dupa a mea parere sunt: "Ocolul Pamantului in 80 de zile", "O tragedie in Livonia", "In fata steagului".

| Teardrop a răspuns:

Cele mai cunoscute sunt, probabil Ocolul Pământului în 80 de zile şi Călătorie spre centrul Pământului. Eventual şi 20.000 de leghe sub mări. Personal, mi-a plăcut cel mai mult "Căpitan la 15 ani". Aveam vreo 12 ani când am citit-o şi ţin minte c-am terminat-o într-o noapte. Mi-a plăcut extrem de mult dăruirea şi curajul cu care lupta Dick (genial nume, m-am gândit chiar şi atunci). Apoi, problema sclavilor pe care n-am mai întâlnit-o până atunci în cărţi. Mi s-a părut crud felul în care era chinuit personajul principal dintre negri (nu-mi mai amintesc numele...) şi mi-a rămas întipărit în minte momentul când a ţipat "Leul!". Îl vizualizam extrem de bine atunci.