Pentru mine ăsta este. Sunt întunecimi în viață și sunt lumini, iar tu ești una dintre lumini, lumina tuturor luminilor" („Dracula", Bram Stoker)
Sunt betiv pe patul morti si sunt sigur ca am sa mor si am sa las la toti betivi o cinsterna cu alcol la mormant cand ma veti duce la un bar sa ma opriti si cu whiskiul cel mai dulce pe buze sa ma stropiti la groapa vreau sa ma planga doar fetite de liceu ca sa stie lumea roata ca am fost peste mereu
Dumnezeu Preainaltul a spus:"Sunt asa cum slujitorul Meu crede ca sunt (asa cum se asteapta sa fiu). Sunt cu el atunci cand Ma pomeneste. Daca Ma pomeneste in sinea sa, il pomenesc si eu in sinea Mea; daca Ma pomeneste in adunare, il pomenesc intr-o adunare mai buna. Daca se aproprie de Mine cu lungimea unei mâini, ma aproprii de el cu lungimea unui braț. Daca se aproprie de Mine cu distanta unui brat, ma aproprii de el cu distanța dintre cele două brațe întinse. Daca el vine la Mine mergand, Eu ma duc catre el alergand." Cele mai frumoase si adevarate cuvinte...