Hronicul si cantecul varstelor de Blaga? Simți silă? Dar tu ai citit măcar câteva pagini să vezi ce lin decurge romanul său autobiografic?
L-am citit in vara si trebuie sa fac o fisa de lectura cu personaje, de ce mi-a placut cartea etc. Daia vroiam pers am avut de citit 15 carti de 500 pag le-am citit dar nu mai stiu la unele.
Wau, ce cititor strașnic ești! Cincisprezece carți a câte 500 pagini fiecare sau...toate la un loc au avut cinci sute de pagini?
Dacă e vorba de prima variantă, te rog recomanda-mi si mie din ce-ai citit tu, măcar trei cărți cu câte 5oo de pagini, fiecare! Sunt tare curioasă care sunt ăstea, dar cu condiția să fie lecturi școlare ! Bănuiesc că lecturi pentru scoala ai citit in vacanță, nu?
Da am citit in vacanta:Cocosatul de la Notre-Dame; O calatorie spre centrul pamantului; Ani de uceniciie; Cartea Oltului; Ivanhoe; Ultimul mohican; Winnetou 2 volume; Singur pe lume; Insula misterioasa; Insula cu elice si mai sunt cateva.Nu au toate 500 pag da sunt pe acolo 250- 300-400.Am luat 5 de 10 pentru astea
Iti recomand sa-l citesti, e foarte frumos. Te va emotiona si iti va placea.
Sunt multe personaje, si ce pot sa-ti spun e sa-l citesti.
Radu_Eduard_Nicolae_1963 întreabă:
anonim_4396 întreabă: