Carti tiparite, pentru ca nu afecteaza ochii la fel de mult ca ecranul si ca te poti taia in hartie.
De obicei cand citesc o carte imi place sa ma detasez de ce e in jurul meu, in special de tehnologie.Deci prima varianta.
Tiparite, clar. E-books pe e-Reader n-am citit, am citit doar pe laptop si mi-a displacut enorm. Imi obosesc ochii foarte repede, plus ca trebuie sa stau tot timpul in aceeasi pozitie. Cartea tiparita o iau, o intorc pe orice parte, stau cu capul in jos, intr-o parte etc. In plus, ador mirosul de carte veche.
E-BOOKS
Am citit doar doua e-book-uri pana acum dar experienta e superioara decat cea pe care o ai cand citesti o carte clasica. In primul rand poti citi noaptea cat vrei fara sa ai o sursa de lumina, nu mai ai probleme cu intorsul pagini si cu tinutul cartii in mana si sunt mai usor de procurat.
Mie nu-mi place sa citesc cartiile online, nu e aceeasi chestie.Nu simt filele, mirosul foiimi stric ochii aiurea sasa stau destul in fata pc-ului sau a tabletei. daca si cand citesc fac asta...
Cartile tiparite... am folosit o singura data un e-book si nu mi-a placut deloc.
Cartile nu au nevoie de curent electric pentru a fi citite
Nu imi prea convine ca tehnologia sa inlocuiasca absolut totul... pana si cartile.
Cartile tiparite, logic! Imi place „parfumul" cartilor, atunci cand le simt in mana pot sa ma concentrez la ceea ce citesc, poti nota si sa subliniaz citate. E-books-urile ma obosesc (lumina, negrul pe alb prea deranjator la ochi pentru mine).
Niciodata nu ai aceeasi placere de a citi pe un e-book, ca si la o carte tiparita
Numepublicuserneim întreabă: