Neh, nu stiu, daca ma intrebai cat costa litru' de bere, stiam, da asa... cititu' nu e punctu' meu forte.
45 RON Amurg
50 RON Luna Noua
50 RON Eclipsa
55 RON Zori de zi
Le-am cumparat eu
In orasul meu in Carrefour, cartea Amurg e 34, 9 lei. In oras e mai scumpa e vreo 45 lei.
Mi'am luat eu si amurg si zori de zi si pe amandoua am dat 50 lei. din carrefour
O poti citi online. Lectura placuta.http://www.cartiaz.ro/index.php?option=cat&id=0&pag=1&var=all
Eu am cumparat-o de la carrefour cu reducere(60 ron) dar din pacate daca promotia nu mai e costa cat costa la librarii adica 100 ron
Eu cred ca iti ajunge si 25 de ron nu este atat de scumpa! de exemplu cartea gossip girl am vazut'o cu 17 ron si de asta iti zic!
dar sa stii ca poti s'o iei si de pe net ca si eu am luat'o ajutata de cei de pe TPU! :*
Http://www.scribd.com/doc/17653588/Stephenie-Meyer-Amurg-Twilight-Romana-
dar sa stii ca este amurg nu luna noua!
Pai eu am gasit-o cu 50, 00 lei, dar am auzit la lume ca au gasit si cu 30, 00 lei! NU iti recomand sa iei de pe site-uri...pentru ca acum se fac multe smecherii! Nu cred ca o sa iti ajunga 25 RON Parerea mea!
@Moneyandfame nu fi ridicol! Chiar imi pari stupid! La urma urmei, fiecare cu gusturile lui.
Mi-am luat prima carte la 38 de lei din carrefour vara asta.In librarii erau si la 60 de lei, de exemplu diverta.
Eu mi-am luat-o dain Carrefour saptamana trecuta cu 40 ron:* sper ca te-am ajutat
Eu am vazut-o ultima data in carrefour cu 35 lei :] mai ai nevoie doar de 10-15 lei
Nu ti-o lua de la diverta... mai bine o iei de pe net pentru ca la diverta e mereu mai scumpa, si mai mult de 50 ron nu este, stai linistita
milezpinkangel întreabă:
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: