Circa 100-200 carti. Am inceput in clasa a 3-a cand am primit drept premiu cartea Marile sperante de Charles Dickens.
De atunci nu m-am mai putut opri. Aveam vacante in care citeam si un roman pe zi. Erau bibliotecile pline cu carti deosebite.
Cititor devotat!
Erau alte vremuri. Nu se prea gaseau nici televizoare dar computere.
Urat asa!
Buna intrebare
In vremea copilariei si adolescentei nu exista internet, televiune doua ore.
Si singura metoda de ocupare a timpui era cititul.Am fost inscrisa la biblioteca orasului si scolii.Plus cartile de acasa! Chiar imi placea sa citesc.
Pana la 17 ani? Multe angy!
Parintii chiar imi ziceu,, Ce vrei sa te faci popa?
Chiar cautam o preoteasa am auzit ca un popa de pe aici isi cauta nevasta si sa-t putea sa te aleaga pe tine.
Good luck!
MULTEEE Nu mai stiu exact.
Oricum majoritatea le citeam doar pentru scoala, aveam o profesoara care se incapatana sa ne faca sa iubim lectura.
Ma rog, dupa am inceput singura sa-mi caut carti pentru ca ma relaxa si sincer mai citesc si acum din cand in cand.
Citeste... si nu un blog, ci o carte! Cititul face bine la creier!
Pana la 17 ani am citit o multime de carti.
Iti recomand (din titlurile si autorii ce mi le amintesc) :
Ciresarii-Constantin Chirita
Roland -de Alexandru Mitru
Robbison Crusoe
Regele Lear-William Shakspeare
Romeo si Julieta -William Shakspeare
Baltagul-de Mihail Sadoveanu
Antoniu si Cleopatra-W.shakspeare
Alexandru Lapusneanul-Costache Negruzzi
...
SI eu am citit Baltagul si Romeo si Julieta.
Cati ani ai?(clasa)?
Spune tu intai apoi iti zic si eu.
21
Nu foarte multe, având în vedere standardele mele, dar am depăşit de mult timp suta şi mă chinui ca anul acesta să depăşesc 200.
Depinde de la persoana la persoana.mie imi plac novelele de dragoste si pana la 17 ani am citit mai bine de 100. Cum am spus, depinde de persoana
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: