Citesti atat cat poti si atat cat simti nevoia. Daca asta iti place sa faci, asta faci.
Sunt altii care stau cate 14 ore pe zi si se joaca la PC, ei nu mai intreaba pe nimeni cate ore este ok sa stea la PC.
Mersi pentru răspuns. Îți dau fundă.
Ma bucur daca te-a ajutat raspunsul meu. Mersi pentru funda. Spor la citit
Îmi este recomandat. De cine, pe ce bază?
Pentru ce citești, pentru relaxare sau pentru ce? Ce înseamnă pentru tine să citești, număr de cuvinte parcurse. sau că te-ai ales cu ceva din lectura respectivă?
De tine, dragă. Nu de altcineva. Doar de tine. Pe ce bază? Baza ta. Părerea ta liberă. Într-adevăr că citesc pentru relaxare și pasiune dar nu în ultimul rând, pentru dezvoltare personală. Pentru mine cititul reprezintă o sursă de îmbogățire a vocabularului, a exprimării, dar și a culturii mele generale. Termină cu ironia aceasta privind numărul cuvintelor sau a paginilor parcurse. Vreau să știu dacă e bine cât citesc zilnic. Dacă e prea exagerat sau din contră, insuficient. Mulțumit?
Sincer, un om care citeste in mod regulat 100 de pagini pe zi nu ar pune intrebarea asta.
Pai poti sa citesti o pagina pe zi si poti sa citesti o carte pe zi, nu are relevanta.
Daca o carte ai citit si nu ai inteles nimic din ea, mai de folos iti era daca citeai o pagina cu atentie profunda.
Nu am spus că nu înțeleg cartea, citește mai bine întrebarea. Și nu știu din unde ți-a mai venit și asta cu neînțelesul. Am întrebat cât îmi recomandați să citesc într-o zi și cât citiți voi. Trezește-te!
Citeste si raspunsul meu, nu era un atac personal, era o afirmatie generala, e relativ ce intrebi tu.
anonim_4396 întreabă:
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: