| AvalohAlyn a întrebat:

Ce alegeti? O carte sau un film? De ce?

Răspuns Câştigător
| Ohaithar a răspuns:

O carte. Orice poate fi prezentat mai în detaliu în carte, ai timp să te gândești mai mult la ceea ce ți se prezintă. O carte pare mai personală, fiindcă dacă nu o citești cap-coadă, îți rămâne timp să te gândești ce s-ar putea întâmpla. Astfel vei fi mult mai interesat de ceea ce se întâmplă. Dintr-o carte vei memora mai ușor detaliile care probabil nu le vei observa într-un film. Având mai multă informație, percepția firului narativ se schimbă, și poți înțelege mai ușor idea pe care autorul vrea să o transmită.

11 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Un meci mai bine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AFR81):

OOO, that's my nigga! Cel mai tare raspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Film. Cartea dureaza mult si e mult prea plicticoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O carte!
Atunci cand citesti o carte iti pui mintea la contributie si incepi sa iti imaginezi locul unde se desfasoara actiunea, chiar si fata personajelor...
E mult mai interesanta, problema este sa ai rabdare!

| Dreamer a răspuns:

Amandoua, desi de cele mai multe ori filmele ma dezamagesc....pentru ca scenariul adeseori nu respecta cartea.

| Ssssmokin a răspuns:

Film, fiind ca il inteleg mai bine decat sa ma holbez in carte si sa nu inteleg.
Adica stai cateva zile sa citesti o carte si dupa te trezesti ca nu ai inteles-o, asa mai bine ma uit la un film si in 2 ore sa gatat.

| WarriorCat a răspuns:

Un film horror love struck

Sau o carte tot horror laughing.

N-am nici o explicatie, imi plac mai mult filmele. Ma face sa gandesc mai mult.

| Aimee33 a răspuns:

Buna! happy
Cu siguranta as alege o carte, deoarece ea iti ofera sansa de a contura in imaginatia ta chipurile personajelor, frumusetea naturii, forma si aspectul obiectelor, pe cand un film "iti ofera pe tava" aceste detalii. Intr-un film multe pasaje (care sunt relatate in carte) nici nu apar.
Asadar, eu aleg o carte.
O zi buna!

| Argelean a răspuns:

Salut! Eu as alege o carte pentru ca dezvolta gandirea si poti sa te mai exprimi bine. Daca citesti o sa ai o intonatie buna si cucat citesti mai mult citesti mai repede si mai corect. Funda?

| Laurentiu017 a răspuns:

Cartea, deoarece daca cezi un film, iti descrie, de ex., un personaj, in timp ce daca citesti o carte iti poti creea personajul asa cum vrei tu.

| andreit05 a răspuns:

Carte

Întrebări similare