O carte. Orice poate fi prezentat mai în detaliu în carte, ai timp să te gândești mai mult la ceea ce ți se prezintă. O carte pare mai personală, fiindcă dacă nu o citești cap-coadă, îți rămâne timp să te gândești ce s-ar putea întâmpla. Astfel vei fi mult mai interesat de ceea ce se întâmplă. Dintr-o carte vei memora mai ușor detaliile care probabil nu le vei observa într-un film. Având mai multă informație, percepția firului narativ se schimbă, și poți înțelege mai ușor idea pe care autorul vrea să o transmită.
OOO, that's my nigga! Cel mai tare raspuns!
Amandoua, desi de cele mai multe ori filmele ma dezamagesc....pentru ca scenariul adeseori nu respecta cartea.
Film, fiind ca il inteleg mai bine decat sa ma holbez in carte si sa nu inteleg.
Adica stai cateva zile sa citesti o carte si dupa te trezesti ca nu ai inteles-o, asa mai bine ma uit la un film si in 2 ore sa gatat.
Un film horror
Sau o carte tot horror .
N-am nici o explicatie, imi plac mai mult filmele. Ma face sa gandesc mai mult.
Buna!
Cu siguranta as alege o carte, deoarece ea iti ofera sansa de a contura in imaginatia ta chipurile personajelor, frumusetea naturii, forma si aspectul obiectelor, pe cand un film "iti ofera pe tava" aceste detalii. Intr-un film multe pasaje (care sunt relatate in carte) nici nu apar.
Asadar, eu aleg o carte.
O zi buna!
Salut! Eu as alege o carte pentru ca dezvolta gandirea si poti sa te mai exprimi bine. Daca citesti o sa ai o intonatie buna si cucat citesti mai mult citesti mai repede si mai corect. Funda?
Cartea, deoarece daca cezi un film, iti descrie, de ex., un personaj, in timp ce daca citesti o carte iti poti creea personajul asa cum vrei tu.