Henrik Fexeus - Arta de a citi gandurile!
Bineinteles nu este o carte ca celelalte, doar ca... sunt spune niste lucruri foarte interesante in ea.
E vorba de copil,adolescent?
Mie mi-a placut
Ciresarii-Contantin Chirita(sunt mai multe volume)
Fram, ursul polar- Cezar Petrescu
Mihail, caine de circ[Jack London
Aventurile lui Tom Sawyer -Mark Twain
Cuore, inima de copil- Edomono De Amicis
Am citit mult mai mult, dar aceste carti m-au captivat cel mai mult!
Am 20 ani ani.
Îmi pare că mi-a dat genul de cărţi pe care trebuia să le citim la şcoală...care nu prea mi-au plăcut. :/
De cartile de dragoste ce zici?
Uite aici niste recomandari
iez.md/2014/06/04/19-carti-de-dragoste-care-merita-citite-intr-o-viata/
Incearca sa vezi ecranizarile (filmul), apoi sa citesti cartea.
Te asigur ca e diferit!
Depinde de ceea ce vrei să găseşti tu într-o carte, ce gen vrei.
Dacă îţi plac poveştile horror, citeşte "Cimitirul animalelor"- Stephen King, dacă vrei ceva psihologic, citeşte "Crimă şi pedeapsă" sau orice de Dostrovsky, dacă vrei un roman super de dragoste, îţi recomand "Pe aripile vântului" de Margaret Mitchell.
''Alchimistul'' (Paulo Coelho)
sau
''Conversatii cu Dumnezeu'' de Neale Donald Walsch
De ce nu si ''Fluturi''(Irina Binder) si seria ''Secretul''(Rhonda Byrne)
Cărțile de joc, cărțile de credit, cărțile de identitate, cărțile de telefoane și cărțile de vizită.
Cînd le-a terminat le vinde la un anticariat. Va primi cîțiva lei cu care să-și cumpere un îndreptar cu fericitul titlu: Ce fericite sunt zilele cînd nu trebuie să citești nici măcar contorul la gaze sau cel de la consumul electric.
Fram - Ursul Polar, poate pare o carte de copii mici, dar e foarte interesantă! Nu te poţi deslipi de ea!
Am spus o persoană cui nu-i place să citească, nu care nu ştie citi -.-
Okey, poate am formulat greşit.
Nu-mi place să citesc, am citit vreo 10 cărţi şi mă întrebam ce anume ar putea fi interesant considerând că majoritatea cărţilor mi se par plictisitoare.
Pentru că se spune că dacă nu-ţi place să citeşti înseamnă că nu ai găsit cartea potrivită, deci poate nu am găsit acea carte.
Înţelegi?
Si eu am spus o persoana caruia nu ii place sa conduca nu una care nu stie .
Inteleg ce vrei sa spui faceam si eu o gluma (proasta).
Eu ti-as recomanda seria A song of Ice and Fire. Prima carte e 'A Game of Thrones'
Sau 'Winnetou' de Karl May - Un western narat la persoana I.
Carti de dezvoltare personala. Oricat de mult ar ura cititul cu siguranta o sa citeasca astfel de carti, asta daca vrea sa se imbunatateasca pe el insusi.
Jocurile Foamei. Nici mie nu imi prea place sa citesc, si nu imi placea nici inainte. Asa ca am inceput cu aceasta carte: Jocurile Foamei, volumul 1. Chiar este captivanta Se citeste repede, chiar daca este grosuta =)
Succes! :*
Din ce am mai citit eu si mi-a placut foarte mult, a fost si seria Cercul secret, scrisa de L.J. Smith, autoarea Jurnalele Vampirilor.
Sunt interesante si captivante, si de asemenea se citesc foarte usor. Este si un serial facut dupa aceasta carte(care din nefericire are un singur sezon), dar care merita vazut dupa ce termini si prima carte.
Deci, succes la citit :*
Iti recomand seria Divergent de Veronica Roth-4 vol., sau carti de la John Green-toate cartile sunt suberbe, Jocurile foamei, The maze runner-3 vol
,,Raspanditii " Ally Condie
,,Pasiune"Lauren Kate
,,Legaminte"Ally Condie
,, Damnare"Lauren Kate
,, Ratacire"Lauren Kate
,, Paznicul demonilor"Royce Buckingham
,, Casa noptii"Kristin Cast P. C Cast
Calatorii Extraordinare, de Jules Verne. Nu e o singura carte, e o colectie de 40 de volume. Dintre toate, cea mai frumoasa mi s-a parut Capitanul Hatteras (am si plans la sfarsit ). Eu am toata colectia. Si sunt o MARE iubitoare de carti. Sper sa iti placa.
Cred ca carti recum Maytrei, hotulde carti, invitatie de vals, sau toata seria Labirintu iti vor deschide pofta pentru citit asa cum mi-au deschiso mie
anonim_4396 întreabă: