Despre unul din subiectele pe care le-ati discutat mai mult, sau care era preferatul vostru de discutie, eu asta as face si inauntru as pune un bilet scris de mana cu exact ce ai scris aici, aprecierea ta pentru ea si multumiri impreuna cu urari de bine pentru viitoe
Încearcă să găsești o carte care să aibă pe copertă un MĂR!
Dacă te va întreba care este sensul acestui desen de pe coperta cărții, trimite - o la această explicație:
În fapt, cîndva eu am definit astfel cuvîntul MĂR :
Diabolicul dar de la care s - a învățat înmulțirea cu doi.
Bună! Nu știu exact cât se potrivește "Nu am destulă credință ca să fiu ateu". Are argumente bazate pe dovezi științifice și pe gândirea logica în favoarea creștinismului (nu știu dacă suna entuziasmant, ținând cont ca doamna profesoara gândește diferit, dar dacă e deschisa la opinii noi s-ar putea sa o intereseze). Sau poți încerca să mergi la o librărie mai mare și sa răsfoiești cărțile. Poate un titlu, o coperta, sau o rasfoire te vor îndrepta spre o carte. Poți încerca autori ca și Carl Sagan, Paulo Coelho. Sau am văzut cărticele, la secțiunea cu cadouri din diverse magazine, dar și în librarii, cu titluri de genul "Celei mai bune prietene"/ "Celei mai bune mame" etc. Dacă găsești ceva legat de profesori, poate se potrivește. Sunt genul de cărticele cu citate motivaționale, din acelea care te încălzesc la suflet
Decat sa te complici atata sa tot cauti nu stiu ce carte mai bine ia-i o cutie de ciocolata sau un buchet de flori
Salutări!
O carte despre s reproducător,, dacă știi cum zic, glumesc, ia o carte de filosofie, gen aforisme Platon, sau Eminescu, oricum cartea nu contează, mai mult gestul,, totuși nu poți să îi iei o felicitare?!
Eu ti-as recomanda "Spovedania unui preot ateu" este foarte amuzanta este o meditatie provocatoare pe tema conditiei umane, dar si o cautare a divinului, a credintei, dincolo de superstitii, dincolo de dogme, dincolo de orice religie institutionalizata. Nascuta dintr-o experienta directa de viata, tragica si tulburatoare, cartea refuza resemnarea si postuleaza o incredere reinnoita in umanitate. Stai linistita nu este doar despre religie si alte chestii plictisitoare, sunt ateu si am ras cu lacrimi cand am citit-o
Salut!
"Tu ai iubi un om ca tine?"- Cristi Grosaru.
Este o carte minunata, sigur i-ar place este de dezvoltare persoanala, eu am daruit-o la o profesoara si a fost incantata.
Nastya21 întreabă: