"Cartea neagră a secretelor" de F. E. Higgins mi-a recomandato un user şi mi s-a părut interesantă.
"Fratii Karamazov" - Volumul II de Feodor Mihailovici Dostoievski.
Dar tu, Bianca?
Frumos.
Urmează să citesc "Să nu ne uităm la ceas" - Rodica Ojog-Brașoveanu.
Interesant, iti plac cartile politiste. :->
Nu pot să zic că sunt favoritele mele. Am zis, totuși, să încerc stilul autoarei.
Cand termini de citit, sunt curioasa sa iti aflu parerile si impresiile.
Din câte am auzit despre scrierile sale, s-ar putea să mă impresioneze plăcut cartea. Sper să fie așa.
Dacă ai ajuns la volumul II, e cert că îți place romanul pe care îl citești, chiar am vrut, după "Crimă și pedeapsă", să-l caut, datorită stilului lui Dostoievski.
Ce alte genuri preferi?
Pai... mai imi plac scrierile lui Allan Edgar Poe - care trag spre horror, dar intr-un mod ingenios si placut, acesta fiind unul ditnre scriitorii care au dat tonul acestro genuri de scrieri, deoarece in acea epoca - inceputul secolului al XIX-lea, oamenii aveau diverse temeri nemotivate. El a facut opere din acestea, precum si din propria-i imaginatie. De asemenea, mai citesc si D. Diderot - reprezentant al iluminismului.
O da, sunt printre cele mai interesante teme.
Acum la moment doresc sa incep a citi "Tema pentru acaasa" de Nicolae Dabija profesoara de romana mi-a recomandat-o.A povestit cite ceva despre acest roman si mi-a parut iteresant