"Ultima noapte..." este groaznic de plictisitoare. Cel puțin mie așa mi s-a părut.
Nu sunt printre preferatele mele, dar sunt niste carti bune. Daca ai timp, ti-as recomanda sa le citesti pe amandoua. Poti incepe cu "Ultima noapte."
Ultima noapte, e o alegere buna, iti va folosi si la bac, si e o frumoasa poveste de dragoste dar trista.
Un best-seller international, actual,
obiectiv, ce trateaza ceva serios, fara mizerii sexuale, ti-ar aduce mai multa cunoastere/ spirit critic decat vechiturile lipsite de valoare pragmatica.
Cu stima.
Fara sa fac referire la nimeni personal.
Fiecare e liber sa caute cai morti carora sa le ia potcoavele.
Ma deranjeaza insa faptul ca sistemul, educational romanesc pune mai multa valoare pe traditie decat pe dezvoltarea reala a cunosterii elevilor, obligandu-i sa poarte ochelari de cal si sa caute prin gunoaiele denumite, opere literare romanesti" fara valoare intrrnationala si cu 0 valoare comerciala, analizand pragmatic lucrurile.
Cu stima.
Eu as zice, Ultima noapte de dragoste..pt ca am dat Bac/ul anul acesta si mi s/a parut interesanta si usor de tinut minte...iubire..paralela intre trecut si prezent...etc,sper sa te fi ajutat! Spor la citit!
Dupa mine "Padurea spanzuratilor" de Liviu Rebreanu este mai frumoasa, dar depinde de tine ce iti place mai mult.
Sper ca te-am ajutat
Numepublicuserneim întreabă: