| rallu95 a întrebat:

Ce carte imi recomandati sa citesc? Nu vreau niste romane cu iubiri din timpul razboiului sau politiste sau.mai stiu eu ce.As vrea ceva mai nou(gen seria "Twilight"), mai interesant.
As dori un TOP 10 cu cele mai tari carti recomandate de voihappy

5 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Cu vampiri-PC Cast-seria Casa Nopţii, seria Vampirii Sudului-Charlaine Harris(apropo, serialul e făcut după carte nu invers!), seria Anita Blake Vampire Hunter-Laurell K Hamilton, Jurnalele vampirilor de L J Smith, Academia vampirilor de Rachelle Mead, cărţile scrise de Anne Rice, Darren Shan-Circul ororilor, Ucenicul vampirului, Tunele sângelui, Justin Somper-seria Vampiraţilor. Fără vampiri-Luna plină-Kelly Armstrong, Suzanne Collins-Jocurile foamei, Garth Nix-Sabriel, Lirael, Licia Troisi-Cronicile Lumii Pământene(Nihal de pe Pământul Vântului, Misiunea lui Sennar, Talismanul puterii), Joseph Delaney-Cronicile Wardstone(seria Vraciului), Sophie Audoin-Mamikonian-seria Tara Duncan(Magicienii sorţitori, Cartea interzisă, Sceptrul blestemat)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Carti de joc cu femei semidezbracate pe ele.

| pedaladeacceleratie a răspuns:

Incearca Gazda, e scrisa tot de S Meyer, ca si Twilight.

Mie mi-au placut cartile de John Saul: Umbra, Prezenta, Creatura, Casa de la rascruce, Mana dreapta a diavolului, Vocile.

| szergiu a răspuns:

Seria Harry Potter. happy cand ai terminat`o sa ma anunti laughing)))

| symo_1115 a răspuns:

Eu am citit Gazda care e tot de S Meyer. dar nu e la fel ca twilight. E mult mai diferita si s-ar pute sa nu-ti placa.Ai putea citi cartile din seria Jurnalele Vampirului(este si serial )sau din colectia cokteil:Sunt aiurita si se ia - e si amuzanta dar si o poveste de dragoste sau din colectia chic:Rochia neagra de latex ori ceva tot cu vampiri colectia vampirii sudului(dupa serialu True blood)