Depinde ce iti place.Cand aveam 10 ani, nu eram deloc cu cititu'
dar am primit o carte Harry Potter, pe vremea aia era foarte tare si m-a captivat direct.Am citit primele 5 volume si vazut toate filmele de doua ori.Asta s-a intamplat acum mult timp.
In acelasi timp am primit o carte acum cativa ani despre taranii romani si agricultura de pe vremuri, nu stiu exact numele cartii si nu m-a interesat deloc. dupa 20 de pagini nu mai rezistam sa citesc.
Ideea e sa te intrebi inainte de a citi o carte, daca te intereseaza subiectul sau nu.
Citeste ce ti-am zis "Puterea prezentului" e o carte care trece direct la subiect si te poate captiva.
Gandeste-te bine ce vrei sa afli, sunt multe carti pe care poti sa le citesti si sa nu ramai cu nimic, sau dimpotriva sa iti schimbe viata.
Succes!
Buna. Recomandarea mea ar fi cele 2 carti: Sega-Namaste: un roman de aventuri in India; Sega- Namaste: un roman de aventuri in Nepal. Eu le-am citit de 3 ori pe fiecare si inca le mai citesc. Chiar nu mai pot citi altceva, ador stilul cum se ironizeaza pe el insusi. Este doar o recomandare, daca nu te-ar interesa, poti alege orice altceva. Sa ai o zi buna.
Cred ca aceasta carte ti se potriveste ca o manusa. Mie imi place ideea cartii si chiar vreau sa o cumpar
https://www.libris.ro/......72700.html
anonim_4396 întreabă:
JCDenton întreabă: