Elevul Dima dintr-a 7-a. Este despre un tip de vreo 18 ani care se indragosteste de fata(care e mai mare) la care sta in gazda.
Eu zic Sub aceeasi stea scrisa de John Green sau Chbosky- Jurnalul unui adolescent timid scrisa deStephen Chbosky
Eu cred ca daca ii place sau mai ales daca nu ii place sa citeasca, cumpara-i "Jurnalul Unui Pusti", are poze, si in situatii de urgenta, Gregory(personajul principal) le rezolva fix cum le-ar rezolva un copil! Sunt sigur ca e cea mai buna optiune.
Acest lucru depinde si de pasiunile lui, de caracterul lui, cam ce crezi tu ca i-ar placea mai exact.
Buna Valentin. Iti recomand Jurnajul unui adolescent timid.
L-am citit foarte repede, este usurel si chiar usuratic imi permit sa-i spun. Subiectul este viata unor tineri – liceeni in plina adolescenta – cu toate problemele si dramele ei. Totul este insa destul de exagerat, romanul incluzand aproape toate subiectele delicate posibile. Fiecare personaj are o poveste ascunsa, o drama care-i dirijeaza viata. Putin cam exagerat dupa parerea mea, chiar si pentru un film cu adolescenti.
Foarte multa lume aseamana romanul cu De veghe in lanul de secara. Nu prea cred, poate doar daca il privesti ca pe un fel de varianta young adult a cartii lui Salinger, desi era si aceea tot un fel de young adult doar ca la un nivel mult diferit de cele care se publica acum.
Mi-a placut insa Charlie, personajul principal – neadaptat si timid, ciudat si suferind. In el s-au adunat toate frustrarile adolescentilor, toate gandurile lor si toate problemele reale sau inchipuite. Si e frumusel, e un copil frumusel pe care il simpatizezi si te amuza (mai cu seama daca vezi si filmul). Si totusi, parca e prea mult…ceva nu te lasa sa intri cu totul in poveste, e ca un pitic in ceafa care-ti aminteste mereu ca e fictiune.
Pentru mine pare cartea perfecta perioada asta.
Trebuie o carte mai,, grea" k ii place mult sa citeasca. nu stiu daca o sa ii placa inger si demon. mai astept propuneri
anonim_4396 întreabă:
mara11654 întreabă: