Seria Harry Potter am citit-o in copilarie si, pe atunci, mi-a placut.
Cartile Twilight nu m-au atras niciodata.
Dacă sunt nevoit, aleg Harry Potter.Dar nu aș alege nimic, dacă nu aș fi obligat să aleg dintre cele două cărți.
Chiar sunt curioasa care sunt argumentele pentru care preferi twilight. O carte cu, despre si pentru prosti.
Daca ai pus o intrebare, nu ti se pare ca necesita si un raspuns? pfff... draga, nu era nevoie sa zici ca sunt "proasta"; te faci singura "prosta" prin comentariul tau...dar cred ca stiai asta
am ales twilight nu pentru ca chiar mi-ar place(sincer nu este chiar cine stie ce, intr-adevar); insa pur si simplu seria harry potter nu mi-a fost pe gust.
nici nu ar fi trebuit sa iti raspund, avand in vedere frumosul vocabular pe care il ai.nu ma voi certa cu astfel de persoane! o zi buna
Nu eu am postat intrebarea. Din moment ce nu iti place twilight, inseamna ca nu te-am numit proasta. De facut nu aveam cum sa te fac, nu sunt niciunul dintre genitorii tai. Frumosul vocabular e constituit dintr-un cuvant. Tu singura l-ai scris de mai multe ori. Probabil iti place. . A, sa nu uit. "Ca chiar" e o cacofonie. Si te iei de modul meu de exprimare.
O zi frumoasa!
Harry Potter,evident. Urăsc Twilight, pur și simplu nu exprimă nimic.Așa de prost gust.Auzi la ei vampiri care strălucesc OMG! :-J
Măcar HP te învață ceva,despre prietenie, dragoste și multe altele.
P.S. Părerea mea.
Dintre astea, nu prea as alege nimic. Dar totusi, cartile Twilight sunt cu mult peste filme. Asa ca le-aleg pe astea.
Heya!
Prefer Twilight. Nu le-am citit pe niciuna dintre ele, dar imi place cum scrie Stephenie Meyer in general.
Te pup :X
Harry potter e nemaipomenit, o carte foarte frumoasa, insa twilight dupa parerea mea e o prostie.
Buna!
Nu pot alege una sau alta, in general ele sunt diferite, una este despre magie, vraji.
Iar cealalta e despre vampiri si dragoste.
Cu toate ca imi place Harry Potter, imi place mai mult Twilight
Twilight hm. o prostie. o carte pardon o serie buna recomand sange albastru. seria cuprinde in total 6carti dar in limba romana sunt disponibile abia 4 sunt foarte frumoase. merita citite.
Numepublicuserneim întreabă: