Cartea : Mai las-o moale cu fantomele. Este despre o fata care vorbeste cu sora ei care e fantoma.
N-ai pentru ce.
P.S. : Cartile din seria "Cantec de gheata si foc" le poti gasi pe scribd, in caz ca vrei sa le citesti.
Uite-o pe prima: http://www.scribd.com/doc/25542392/Martin-George-R-R-1-Urzeala-Tronurilor
Nu le scriu on-line, le scriu in realitate cu scris de mana frumos, nu am mai aratat pana acum nimanui
Nu ca daca o public sparg toate topurile, o sa se vanda in miliarde si miliarde de volume, o sa se vanda mai bine ca seria Harry Potter.
Ion si Enigma Otiliei...au fost interesante, dar nu chiar ce-mi place mie sa citesc
Iti recomand ''Dubla constrangere''
Eu am citit seria Academia Vampirilor ti-o recomand. La fel de bune si seriile Jurnalele Vampirilor si Cercul Secret. Spor la citit
Eu am terminat de citit primul volum, si l-am inceput pe al doilea din "Noaptea de Sanziene". Imi place foarte mult, e obsedanta, mistica, trebuie sa reflectezi in timp ce citesti, fiindca e un pic paradoxala si e cam greu de inteles la inceput, cum se spune"Cititul fara reflectie e ca mancatul fara digestie".
Eu am citit '' Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi'', de Camil Petrescu.
Nu stiu de ce am scris la feminin, cititi fara "ă" adjectivele.
Am doar 11 ani dar am citit coliba unchiului tom o carte de fratii grimm una deandersen de petre isp leg olimpului vraj din oz ultimul mohican si dumbrva min
-"Descult" de Zaharia Stancu
-"Viata pe un peron" de Octavian Paler
-"Viata ca o prada" de Marin Preda
-"Drama la vanatoare" de Anton Cehov
Aceste carti le-am citit luna trecuta si de prima data mi-au starnit curiozitate!
Sper sa iti placa si tie!
Am citit foarte multe carti in ultima vreme, dar ultima a fost Baltagul de M.Sadoveanu, si crede-ma, este una dintre cele mai frumoase carti posibile... daca vrei incearca s-o citesti ca este grozava.
Bafta!:*:*:
SilentRain întreabă:
Numepublicuserneim întreabă: