| DeeaDiDi123 a întrebat:

-Ce cărți ați citit și v-au plăcut?

11 răspunsuri:
| Zuzu1991 a răspuns:

Dune, Sven Hassel, Alexandre Dumas, Karl May

Mein Kampf... pe asta nu am citit-o, dar am folosit-o la wc, cand nu mai aveam hartie igenica si chiar mi-a placut, sa ma sterg de rahat la fund cu nazismul big grin

| RobertMoon a răspuns:

Marele Gatsby, 1984, Moby Dick, Omul Ilustrat, Spre far, Omul ilustrat si altele.

| dinaprilie a răspuns:

Cartile de joc..in 52 de volume

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

A, pai nu le zic pe toate, zic si eu cateva recente:The Stand-Stephen King
Shadow and Bone-Leigh Bardugo(mai am un volumm)
Anna Karenina-Lev Tolstoi
Marile Sperante-Charles Dickens
Numele Trandafirului-Umberto Eco
1922-Stephen King

| Crescent a răspuns:

Seria Nascuta din fum si os, Unul dintre noi minte, Crepuscul, Anomalii, Liceul Appleby, si mai sunt o gramada

| Ciprian09 a răspuns:

Sven hassel, toate volumele!

| HelpingHands a răspuns:

Nu știu dacă ți-ar plăcea să citești Carlos Ruiz Zafon - Jocul îngerului... e o carte misterioasă ce împletește macabrul cu sfințenia, mizeria cu "poezia" și vei dori să descifrezi misterul întâmplărilor. E de-a dreptul captivantă. E cu un scriitor care se apucă să scrie o carte teologică menită să bage în sclavie mințile oamenilor. Cel care comandă realizarea cărții este un personaj foarte periculos și cult. O poveste de dragoste tragică, o carte misterioasă până la ultima literă și plină de pasaje de un lirism fermecător.

O altă carte ar fi Stefan Zweig - Jucătorul de Șah. Dacă îți place suspansul, misterul, șahul. E o carte fantastică. E vorba despre un om care a învățat să joace șah în condiții tragice, pe timpul războiului Mondial și care intră în competiție cu un Cretin, mare maestru în șah, lipsit de maniere.

O altă carte ar fi Parfumul - de Patrick Suskind. Un criminal pasionat până în măduva oaselor de parfumuri, cu un nas genial fură parfumurile corporale ale tinerelor fete pentru a face un parfum care să-l facă să se simtă iubit de oameni. Dacă îți plac parfumurile, poate vei putea face abstracție că e vorba de un criminal. Până la urmă este vorba de finețea simțului olfactiv iar povestea este plină de suspans.

Sper să te ajute descrierile mele că văd că ceilalți ți-au înșiruit niște titluri de cărți inutile.

| Dekle a răspuns:

Seria Crossfire, dacă îți plac genul acesta de cărtiwinking

| DementuTDi a răspuns:

Biblia

| Patriotul2689 a răspuns:

Biblia.

| Drussillah a răspuns:

-Ugly Love-Despre fața urâtă a iubirii de Colleen Hoover;
-Un nou început de Kristin Hannah;
-Aleea cu licurici de Kristin Hannah;
-O viață și încă o zi de Alexandru-Mihai Gulie.
Si multe altele.

Întrebări similare