Dune, Sven Hassel, Alexandre Dumas, Karl May
Mein Kampf... pe asta nu am citit-o, dar am folosit-o la wc, cand nu mai aveam hartie igenica si chiar mi-a placut, sa ma sterg de rahat la fund cu nazismul
Marele Gatsby, 1984, Moby Dick, Omul Ilustrat, Spre far, Omul ilustrat si altele.
A, pai nu le zic pe toate, zic si eu cateva recente:The Stand-Stephen King
Shadow and Bone-Leigh Bardugo(mai am un volumm)
Anna Karenina-Lev Tolstoi
Marile Sperante-Charles Dickens
Numele Trandafirului-Umberto Eco
1922-Stephen King
Seria Nascuta din fum si os, Unul dintre noi minte, Crepuscul, Anomalii, Liceul Appleby, si mai sunt o gramada
Nu știu dacă ți-ar plăcea să citești Carlos Ruiz Zafon - Jocul îngerului... e o carte misterioasă ce împletește macabrul cu sfințenia, mizeria cu "poezia" și vei dori să descifrezi misterul întâmplărilor. E de-a dreptul captivantă. E cu un scriitor care se apucă să scrie o carte teologică menită să bage în sclavie mințile oamenilor. Cel care comandă realizarea cărții este un personaj foarte periculos și cult. O poveste de dragoste tragică, o carte misterioasă până la ultima literă și plină de pasaje de un lirism fermecător.
O altă carte ar fi Stefan Zweig - Jucătorul de Șah. Dacă îți place suspansul, misterul, șahul. E o carte fantastică. E vorba despre un om care a învățat să joace șah în condiții tragice, pe timpul războiului Mondial și care intră în competiție cu un Cretin, mare maestru în șah, lipsit de maniere.
O altă carte ar fi Parfumul - de Patrick Suskind. Un criminal pasionat până în măduva oaselor de parfumuri, cu un nas genial fură parfumurile corporale ale tinerelor fete pentru a face un parfum care să-l facă să se simtă iubit de oameni. Dacă îți plac parfumurile, poate vei putea face abstracție că e vorba de un criminal. Până la urmă este vorba de finețea simțului olfactiv iar povestea este plină de suspans.
Sper să te ajute descrierile mele că văd că ceilalți ți-au înșiruit niște titluri de cărți inutile.
-Ugly Love-Despre fața urâtă a iubirii de Colleen Hoover;
-Un nou început de Kristin Hannah;
-Aleea cu licurici de Kristin Hannah;
-O viață și încă o zi de Alexandru-Mihai Gulie.
Si multe altele.