Eu as vrea Mizerabilii, la 1500 de pagini am mai mult timp vara s-o citesc dar mai sunt si multe altele din biblioteca care stau acolo in asteptare, cum ar fi : Jane Eyre, Coliba unchiului Tom, David Copperfield, Amintiri din casa mortilor, Minunata lume noua, Vraciul. Profesorul Wilczur, Un studiu in rosu/ Semnul celor 4 voi ce-mi recomandati?
Vara am chef de aventura, asa ca o citesc ceva carti de aventura sa completez colectia de aici:
http://www.cartidecitit.ro/Carti-Aventura
Lectura placuta!
Ceva din Edgar Allen Poe, Casa verde a lui Llosa, Magicianul și 50 shades of Grey
Divergrnt, Insurgent, Sub aceeasi stea, Cautand-o pe Alaska, De 19 ori Katherine, O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii, Rosu ca sangele, Enders, Starters, Jumatatea rea, Regatul umbrelor, Percy Jackson, Hotul de carti, The hunger games, Uratii, Frumosii, Inima de cerneala etc.
Cred ca o sa incep cu cartile din lista de lectura si apoi niste carti clasice...
Eu merg la un club de lectura si trebuie sa citesc:Coraline, Blestemul Titanilor, Inima de Cerneala, Piramida Rosie, Luminile Nordului.
Exista club de lectura? In Bucuresti?
Darkela întreabă: