Panza de paianjan-Cella Serghi, Poveste tarfelor mele triste-Gabriel Marquez, Dama cu camelii-Alexandre Dumas (fiul), Love story-Erich Segal, Nunta-n cer-Mircea Eliade, Mayitrei-tot Eliade, Suflete tari-Camil Petrescu.pe astea le-am citit eu, de dragoste. Dar, nu te rezuma doar la "de dragoste", incearca-le si pe cele de aventura [Papillon-Henri Charriere], politisete, etc.
Orice "roman"de Sandra Braun, si am inteles ca sunt f.multe...numai si numai dragoste de genul care ...cred ca ai prefera...
Eu nu le-am citit dar, dupa modul cu discutau la librarie...sunt cele mai bune in domeniu (pentru cine doreste astfel de."romane")
Vedeta - kate coscarelli superba dragoste + drama
O mireasa intamplator.
Depinde ce varsta ai.
Invitatie la vals - Mihail Drumes.
Cea mai captivanta pentru mine a fost " pe aripile vantului"(margaret mitchel), dar iti mai recomand si "la rascruce de vanturi "(emily bronte), "jane eyre" (charlotte bronte)sau "rosu si negru" de stendhal. lectura placuta!
Cea mai captivanta pt mine a fost " pe aripile vantului"(margaret mitchel),dar iti mai recomand si "la rascruce de vanturi "(emily bronte), "jane eyre" (charlotte bronte)sau "rosu si negru" de stendhal.lectura placuta!
Machupicchu."dragoste de genu..."? vreau carti de dragoste gen Nunta in cer de eliade. nu cartii erotice cred ca am in biblioteca o carte si de sandra braun. o sa vad despre ce e vorba.
Legiuitoare si bizzare va multumesc pentru recomandari.
Sandra brown- copilul nascut joi
nora roberts-nascuta in rusine
nora roberts-sacrificiu
judy jill-adevarata bucurie
astea miau placut mie mult, mai sunt si altele
Doctorul Misterios de Alexandre Dumas
Golful Francezului de Daphne du Maurier
si exista o gramadaaaaaaaaa super frumoase
Eu iti recomand Twilight Saga de Stephenie Meyer, sunt 4 volume: Amurg, Luna Noua, Eclipsa si Zori De Zi. Este o poveste de dragoste intre un vampir si o fata de 18 ani in care ne sunt relatate dificultatile prin care trec datorita diferentelor dintre ei, lupta pentru a ramane aproape de persoana iubita. Mie imi plac aceste carti si le-am citit de vreo 3 ori. Trebuie sa adaug ca, desi apar in poveste vampiri, eu nu consider aceste carti ca fiind de fantezie ci doar o poveste de dragoste mai neobisnuita.