| Lora_6439 a întrebat:

Ce carti de dragoste imi recomandati? Mai indraznete asa big grin (As vrea cu adolescenti, dar nu-i problema daca sunt cu personaje mature). Si inca o mentiune: in afara de Twilight!

17 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Floare Intunecata, Poveste de dragoste, Dama cu camelii, Negura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invitatie la vals de Mihail Drimeş :X eu am inceput sa o citesc si iti zic cu tot dragul sa o citesti si tu :X imposibil sa nu-ti placa thinking
Acuma la mine urmeaza alte carti de Drumeş...imi place foarte mult ce scrie:X
Eu zic ca merita happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Panza de paianjen- Cella Serghi.
E super. love struck Pe mine m-a impresionat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cateva din cartile mele preferate au fost deja mentionate, cum ar fi "elevul dima dintr'a saptea", "lorelei", "invitatie la vals", "lolita", care este intr-adevar o carte ff indrazneata, controversata chiar, dar foarte interesanta. de altfel, iti recomand "dama cu camelii" - alexandre dumas(fiul), "nunta in cer" - mircea eliade, "la rascruce de vanturi" - emily bronte, "patul lui procust" - camil petrecsu, "corigent la limba romana" - ion minulescu, "11 minute" - paulo coelho, "love story" - erich segal...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum au mentionat mai multi cartile lui Drumes trebuie citite (Elevul Dima dintr-a 7-a; Scrisoare de dragoste; Invitatie la vals)
eu pot sa spun ca mai ador si cartile lui Nicholas Sparks (Jurnalul unei iubirilove struck; Nunta [continuarea jurnalului]; Accidentul; aaaa da si ULTIMUL CANTEC love strucklove strucklove struck e cartea mea preferata ai sa o adori e mult mai frumoasa ca si filmul

| georgiana a răspuns:

Lorelei -Ionel Teodoreanu, Garabet Ibraileanu-Adela, Gib I. Mihailescu-Donna Alba, Rusoaica; Lev Tolstoi-Anna Karenina, Maidanul cu dragoste-George Mihail Zamfirescu, Romante pentru mai tarziu-Ion Minulescu, Delirul-Marin Preda, Necuvintele-Nichita Stanescu, Prins-Petru Popescu.

| crisS a răspuns:

Elevul Dima dintra a 7- a ( Mihail Drumes)
Scrisoare de dragoste ( Mihail Drumes)
Vedeta ( Kate Coscarelli)
O plimbare de neuitat ( Nicholas Sparks)
O iubire in Bagdad ( Sami Michael)

| powergirl a răspuns:

Jules verne are niste carti super

| Mihaela a răspuns:

Hei.
Unele povesti de dragoste nu mor niciodata.-Maria Dimian.
Invitatia la vals.-Mihail Drumes.
Nunta in cer. -Mircea Eliade.

| VladyCristian a răspuns:

Mircea Eliade - Maitrey

Maitrey Devi - Dragostea nu moare

doua carti... e una si aceiasi poveste dar scrisa din perspective diferite. Merita cititewinking

| emy_8408 a răspuns:

Ce cauti u gasesti in Colectia Romantic, Alcaris, Roz.hee hee

| GnnAndra a răspuns:

Incearca http://www.ledabooks.ro/Vampire_diaries/. Nu am citit-o inca dar serialul TV este superb 8->! Tot o idila intre un vampir si o adolescenta doar ca vampirul erou de aici are un frate rau care. De fapt te las sa afli singura;))! Ti-as recomanda sa te uiti si la serial;)) :-X! Cauti pe net "The Vampire Diaries" si gasesti. O zi buna :-*

| Abb a răspuns:

Copilul nascut joi-Sandra Brownrolling on the floor))
si cam toate cartile de Sandra Brown ai putea sa le citesti... daca vrei sa citesti ceva mai indraznetlaughing

| Deeza a răspuns:

Lolita de Vladimir Nabokov e o carte foarte indrazneatahappy Si in general poti citi cartile de la Sophie Kinsella.(colectia chic) Sau De veghe in lanul de secara - JD Salinger.

| pacman a răspuns:

Sunt aiurita si se ia - Caprice Crane
Douazeci si ceva- Iain Hollingshead

| RalucutzaX a răspuns:

1Cantarea Cantarilor din Biblie
2.Romeo si Julieta-de Shakespeare
3.Scrisorile Mariei Arcoforada
4Jane Eyre-deCharlotte Bronte
5.Mandrie si prejudecata-de Jane Austen
Poeziile de dragoste ale lui Eminescu
7. Poeziile lui Emily Dickinson
8.La rascruce de vanturi de Emily Bronte