Pai daca esti de pana in 14 ani poti incerca sa citesti Jurnalul unui pusti ( are mai multe carti ) - este chiar interesant, Tabara de Louis Sachar -o carte foarte frumoasa, Copila stea de Jerry Spinelli - mi-a placut foarte mult, Fetita celei de a 6-a luni( are 4 volume) - este foarte captivanta - de Moony Witcher, Tunele -( cu mai multe volume cred ca tot 4) tot asa captivanta si foarte interesanta - de Roderick Gordon si Brian Williams. Sper sa iti placa ^_^
Dragute in ce sens? Niste carti usoare de citit si mai pentru adolescenti sunt cele din colectia Cocktail de la Humanitas ca de exemplu:Caprice Crane-Vai, ce-am uitat!; Meg Cabot-Regina gafelor la New York; Alergand pe tocuri etc.
Insa eu te-as sfatui sa incerci sa citesti si cele de autori romani ca Mihail Drumes si iti recomand cu mare caldura Vlad Musatescu (Contratimp, Detectivul Conan Doi). Lectura placuta!
Eu am citit de curand Jocurile foamei. Daca vrei carti bune de citit, citeste romanele lui Jules Vernes... Sper ca te-am ajutat...
Bietul Ioanidie, Cartea nuntii, Enigma Otiliei, Scrinul Negru ( George Calinescu)
Concert din muzica de Bach, Drumul ascuns, Fecioarele despletite ( Hortensia Papadat-Bengescu)
Patul lui Procust, Ultima noapte de dragoste intaina noapte de razboi, Un om intre oameni ( Camil Petrescu)
Ciuleandra, ion, padurea Spanzuratilor, Prostii, Rascoala ( Liviu Rebreanu)
Fratii Jderi ( Mihail Sadoveanu)
Crima si pedeapsa, Fratii Karamazov ( Dostoievski)
lullaby57657 întreabă:
DADA200234 întreabă:
vero3247 întreabă:
anonim_4396 întreabă: