Citeste,,Harry Potter",,, Insemnarile unei Pustoaice" (sau,, jurnalul unui pusti" dar mie sincer mi-au placut cartile,, Insemanarile unei pustoaice " ambele volume),,, Singur pe lume", Mihail Sadoveanu-Hanul Ancutei ( o carte ce cuprinde 9 povestiri dintre care incearca sa citesti pentru inceput,, Iapa lui Voda " ca e mai amuzanta),,, Amintiri din copilarie" (dar cred ca deja ai citit din ea) si,, Ciresarii". Spor la citit!
Decat sa te chinui pe o carte de 500 de pagini. mai ales sa ti storci creierul cu imaginatia, mai bine apucate sa citesti o manga.
http://miauti.blogspot.com/ aici gasesti recomandari
-iti sugerez ''Assassin Story'' e o manga istorica care a supravietuit timp de 2000 de ani si se bazeaza pe evenimente care au avut loc in China in timpul secolului III i. Hr. intre 475-221.
Buna! Pai nu știu daca este chiar de vârsta ta dar încearcă sa citesti Harry Potter de J.K.Rowling.Crede-mă este o carte geniala după parerea mea nu o sa te mai opresti din citit. Mai poți citi si Cei trei muschetari, După 20ani de Alexandre Dumas, Singur pe lume de Hector Malot.Si din nou Harry Potter! Superba carte!
David copperfield de Charles Dickens, e o carte frumoasa plina de suspans.
Sau Ciresari.
Amintiri din copilarie de Ion Creanga e o poveste frumoasa si plina de peripetii.
Jurnalul unui pusti (vol. 1, 2, 3, 4). Cred ca ai auzit de catea asta.Nu te speria ca e lunga, ca nu e. Juma de pagina e numai dese + scris mare eu am terinat intr-o ora o carte. Si daca vrei Insemnarile unei pustoaice. Este tot asa.
Citeste harry potter, misterul ceasului din perete, cred ca ti-ar placea insemnarile unei pustoaice daca vrei vorbim despre carti in privat
WayhaughtK întreabă:
anonim_4396 întreabă: