The Secret Circle, Vampire Academy, Nine lives of Cloe King, The Maze Runner.
Toate cărțile de mai jos sunt niște cărți ''tinereți'' pentru generația din ziua de astăzi. Și eu prefer cărțile Young Adult.
Cărți romantice:
1. Înainte să te cunosc - Jojo Moyes (nu contează dacă ai văzut filmul, multe secvențe au fost scoase și o să descoperi alte personaje total diferite)
2. Sub aceeași stea- John Green(am văzut filmul și urmează să citesc și cartea pentru că am înțeles că este mult mai frumoasă)
3. E ușor să te iubesc - Tammara Webber (nu este o poveste de dragoste siropoasă și are mult suspans, iar acțiunea are loc la colegiu)
4. Slam- Colleen Hoover (este o carte căutată, eu încă aștept să fie pe stoc ca să o cumpăr)
5. Fără speranță - Colleen Hoover (carte romantică lacrimogenă)
6. Eleanor și Park- Rainbow Rowell (dragoste adolescentină, o carte plăcută mie pentru că povestea este foarte drăguță și puțin cam tristă)
7. Toate acele locuri minunate-Jennifer Niven(Am citit carte în câtva zile și m-a făcut să lăcrimez, are multă acțiune și este bine structurată)
8. Jurnalul unei iubiri - Nicholas Sparks
9. Ultimul cântec- Nicholas Sparks
10. Jurnalul unui adolescent timid-Stephen Chbosky( nu este neapărat romantică, dar este o lectură foarte fresh și te face să te atașezi de personajul principal)
Horror:
1.Carrie- Stephen King (cartea este ieftină și o recomand pentru povestea ei)
2.Cimitirul animalelor- Stephen Kin
3. Doctor Sleep- Stephen Kin(cartea este în română chiar dacă titlul este în engleză)
SF:
Jocurile foamei vol.1, 2 și3(trebuie să ai starea necesară să le citești ca să îți intri în atmosferă) Eu am toate cele 3 volume și urmează să le citesc.
Elevul dima dintr-a 7-a, Invitatie la vals - Mihail Drumes
Domnisoara Christina, Nopti la Serampore, La tiganci, Maitreyi - Mircea Eliade
Enigma Otiliei - George Calinescu
Pe aripile vantului - Margaret Mitchell
La rascruce de vanturi - Emily Bronte
Rebecca, Verisoara mea Rachel - Daphne de Maurier
Fantoma alba de la Kioto (nu mai stiu autoarea)
Disparitia- Tess Geristen
Luminile sudului, legaturi de familie - Danielle Steel
Singur pe lume - Hector Malot
Maestrul papusar
anonim_4396 întreabă:
Desh întreabă: