Dupa parerea mea ar trebui sa citesti niste poezii de dragoste si sa mai citesti si niste romane de dragoste! Bafta
Nu ai nevoie de carti ca sa devii mai romantic. Dar te poti uita pe net la declaratii de dragoste... sau iti pui putin mintea la contributie si ai sa reusesti sa fii mai romantic :*
Ooo, da' ce-avem noi aici? Bravo, intr-adevar, n-am mai auzit asa ceva. Din pacate, nu cred ca poti deveni romantic citind carti poate ai o fire romantica si vrei sa inveti cate ceva. Citeste Sandra Brown sigur o sa inveti unele lucruri. Poeziile lui Eminescu sunt tot ce ai nevoie.
La rascruce de vanturi- Emily Bronte
O pagina de dragoste- Emile Zola
Invitatie la Vals - Mihail Drumes
si mai gasesti pe love-for-books.blogspot.com
Romantic ești, dacă preferi linia romantismului! Măi, eu când am fost elevă am citit o carte romantică, Sanda (autor: Mihail Șerban), dar de un romantism... excesiv. Iubirea nevinovată dintre o fată și un băiat. El iubea o ea, ea iubea un altul. Până și el era iubit, dar de o alta! Acolo sunt expuse gândurile lui, trăirile lui. Adolescența lui. Frumoasă carte. Dar nu știu dacă o s-o găsești pe net, poate doar într-o bibliotecă personală a cuiva...
Altă carte romantică ar fi:
Această dulce povară, tinerețea/Cella Serghi
În rest, poți citi romanele lui Mihail Drumeș (Scrisoare de dragoste, Invitație la vals), ambele foarte romantice.
Nu rata nici cele precizate de valentingb, știe el ce știe
Buna! Iti recomand poeziile de dragoste ale lui Eminescu: "Dorinta", "Lacul", "Craiasa din povesti", "Atat de fargeda", "Frumoasa si juna", chiar si "Luceafrayl". ca romane, din literatura romana, citeste "Lorelei"-Ionel teodoreanu(frumos, romantic si trist roman), "Panza de painejne"- Cella Serghi, "Elevul Dima dintr-a spatea, "Invitatie la vals","Scrisoare de dragoste"-Mihail Drumes(putin "comerciale", insa frumoase ca povesti de iubire si povesti de viata),"Maitreyi"-Mircea Eliade, iar din literatura universala iti recomand "Pe aripile vantului"-margaret Mitchell, "Insula pierduta"-Margaret Mitchell(nu e roman, e povestire, dar e superba si roamntica, asa cum vrei tu), "La rascruce de vanturi"-Emily Bronte sua "Necunoscuta de la wWildfell Hall"- Anne Bronte. Lectura placuta orice ai alege!