| Meryrutza a întrebat:

Ce carti mi-ati recomanda, gen Insemnarile unei pustoaice, generala, marele nate sau vanatorii de comori.

Pentru cele mai bune raspunsuri, FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Mihaaa24 a răspuns:

Poti incerca:
Seria ''Harry Potter'' - J.K.Rowling
Seria ''Scoala Fricosilor'' - Gitty Daneshvari
Seria ''Jurnalul unui Pusti'' - Jeff Kinney
Mathilda - Roald Dahl
Seria ''Secretul'' - Rhonda Byrne
Seria ''Twilight'' - Stephanie Meyer
Seria ''Academia Vampirilor'' - Richelle Mead
Seria ''Jocurile Foamei'' - Suzanne Collins
Seria ''Divergent'' - Veronica Roth
Seia ''Cântec de gheață și foc'' - George R. R. Martin
Jurnalul unui adolescent timid - Stephen Chbosky
Moarte Subita - J.K.Rowling
Seria ''Instrumente Mortale'' - Cassandra Clare
Seria ''Cantul vrajitoarelor'' - Mireille Calmel
Seria ''Matase si sabie'' - Kai Meyer

Funda?

3 răspunsuri:
| Teardrop a răspuns:

Charlie şi Fabrica de Ciocolată, James şi Piersica Uriaşă, Charlie şi Ascensorul de sticlă, cărţile din seria Goosebumps (dacă ştii engleză, eu zic să le citeşti în engleză, dacă nu, merge şi în română).

Astea-s cărţi uşoare, de copii. E bine să începi cu ele, sunt drăguţe, şi mie mi-au plăcut foarte mult. Înafară de însemnările unei puştoaice sau jurnalul unui puşi, sau generala...
Astea nu mi-ai plăcut.

Câţi ani ai?

| BellatrixToma a răspuns:

Nu am auzit de ele, suna a fictiune sau a jurnale. Daca vrei fictiune incearca Harry Potter, Volumele Vracuiului, Eragon... stiu o multime de carti care mi-au placut, de diferite genuri

| xXxZaLKESSYsEMOxXx a răspuns:

Buna,
Ti-as recomanda sa citesti Vampirii din Morganvile....Sunt mai multe volume de ex: Aleea intunericului(3 parti) sau Casa groazei...Mie mi-au placut! Dar daca vr cv mai nou sau gen fictiune poti sa intri pe pagina noastra de facebook, poti sa gasesti acolo mai multe carti pe care le-am creat noi ne gasesti sub numle de www.Inovatorii.ro
Asteptam parerea ta :D