Adolescenţii din ziua de azi nu citesc. Sau dacă o fac, aleg cărţi stupide cu vampiri şi fantome. Cărţi pentru copii de 13-14 ani.
Îţi recomand ceva de Agatha Christie, are cărţi foarte frumoase, romane poliţiste, thriller.
Am citit tot de Agatha Christie. Am citit "10 negrii mititei" când aveam vreo 12-13 ani, nu are foarte multe pagini (cam 100, depinde de carte). Să-ţi fac un scurt rezumat: 8 oameni sunt invitaţi pe o insulă, unde sunt acuzaţi de o crimă. Nimeni nu ştie exact care e vinovatul, deşi există suspecţi. Bănuiesc că este unul dintre ei. Încercând să rezolve misterul, sunt ucişi unul câte unul. La sfârşit, o să afli cine e vinovatul.
Tu preferi genul ăsta, thriller. Aşa eram şi eu înainte. Îţi recomand cu încredere toate romanele Agathei Christie.
Ai putea incerca seria Alfa si Omega de patricia briggs( eu am citit-o in engleza, nu stiu daca a aparut si la noi)
ar mai fi Slujitorii regelui, Vampiratii (daca te astepti la ceva gen twilight nu o mai citi), Ingeri si Demoni(e thriller si e o carte foarte buna)
ai putea incerca sa citesti si din literatura romaneasca, ne pricepem si noi la scris :o
Ti-as recomanda 20.000 leghe sub mari, sau colectia ADEVARUL..calatoriile lui guliver..etc. Funda?
Pai eu iti recomand carti de sandra brown cum ar ficonfruntarea -dulce manie, si de jackie collins:-zeita razbunarii,- celebritate Eu le-am citit pe toate si sunt fantastice, lectura placuta si sper ca te-am ajutat!
obiwankenobi întreabă:
Numepublicuserneim întreabă: