Citit. Mai zi, nu fi zgarcit!
Si un mic review de 2-3 randuri, despre ce este vorba, cat de mult ti-a placut etc
N-am timp de scris review-uri . Philip K. Dick ai citit?
Eu am inceput sa-l citesc pe Asimov, insa dupa ce am citit un vol, mi-am dat seama ca de fapt el a scris multe serii fiecare serie cuprinzand mai multe vol, si deci va trebui sa vad este ordinea cronologica a citirii cartilor. din cate m-am documentat se pare ca va trebui sa incep cu seria Roboti in care sunt scrise mai multe vol, primul vol ar fi ''Eu robotul'' a fost facut si un film dupa cartea aceasta
Da, este vorba de "I. robot!" cu Will Smith. Foarte buna cartea, dar si ecranizarea.
Eu am citit Fundatia, Soarele gol (foarte tare), Omul bicentenar (film cu regretatul Robin Williams)
https://ro.wikipedia.org/wiki/Seria_Imperiul_Galactic
Dupa parerea mea a devenit deja cam "vechi" si este destul de tehnic. Insa majoritatea scriitorilor de SF de astazi au copilarit si s-au inspirat din operele sale.
Da, sunt invechite dar totusi se regasesc prin vremurile noastre, mai este un scriitor zic eu the best Arthur Clarke -odiseea spatiala- nu am citit cartea dar intentionez sa o citesc