| ellenutzza a întrebat:

Ce carti sf imi recomandati? in vacanta de vara am citi twilight saga... le-am "devorat" in 20 de zile si vreau sa spun ca sunt super.mult mai tari ca filmul. de curand am terminat the host tot de stephenie meyer si mi-a placut si aceaa. si acum as vrea sa citesc tot ceva in genul acesta adica tot ceva sf. daca stiti carti care chiar merita citite pls spuneti-mi.
multumesc:*

Răspuns Câştigător
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Nu cred că Twilight Saga se poate încadra la SF, mai degrabă dark fantasy ar fi genul, asemănătoare, tot cu vampiri adică-seria Vampirii Sudului-Charlaine Harris, Seria Vampiraţilor-Justin Somper, seria Anita Blake Vampire Hunter-Laurell K Hamilton, Darren Shan-Ucenicul vampirului, cărţile scrise de Anne Rice. Dacă totuşi vrei SF, îţi recomand Orson Scott Card-Jocul lui Ender, Vorbitor în numele morţilor şi celelalte din serie, Alan Gibbons-trilogia Legendeer(Umbra Minotaurului, Războinicii Corbului, Legiunea Vampirilor), Ursula K LeGuin-Lumea lui Rocannon, Kate Wilhelm-Unde cândva suave păsări cântătoare, Frank Herbert-Dune. Poţi încerca şi ceva fantasy-Neil Gaiman-Pulbere de stele, Nancy Farmer-Marea trolilor, Joseph Delaney-seria Vraciului(Cronicile Wardstone), V M Jones-seria Karazan.

3 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Eu, robotul asimov.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ellenutza eu ti-as recomanda mai ales cartile scrise de anne rice! si am si eu o rugaminte:
ai spus ca ai citit cartile twilight si daca le ai te-as ruga sa mi le dai si mie! m gasesti p id:byby_byanka2009.

| LuHan a răspuns:

Am auzit si am citit unele dintre cele enumerate de aqualuna si am mai citit(ieri am terminat 1 carte)Harry Potter mi-a imprumutat-o o fata.Mie niciodata nu mi-a placut Harry Potter.dar cand am aflat de Robert Pattinson joaca in pocalul de foc atunci am vazut filmele si le-am inteles si mi-au placut asa ca am citit si 1 carte.