| Frewwd a întrebat:

Ce carti si ce scriitori v-au impresionat pana acum?

Răspuns Câştigător
| KateMiddleton a răspuns:

Cassandra Clare, Instrumente mortale.E o carte fascinanta! Autoarea a descris cu lux de amanunte o lume care nu exista, incit parca ti-ar parea ca era acolo.
Recomand.

13 răspunsuri:
| Frewwd explică (pentru KateMiddleton):

Merci mademoiselle big grin

| chitaramea a răspuns:

Ciresarii - constantin chiruta
Agatha cristie - 10 negri mititei, crima din orient exprea
Mandrie si prejudecata, jane austen

| bogdan72 a răspuns:

Eliade si Cartarescu m-au impresionat mai mult decat orice scriitori romani si straini pe care i-am citit pana acum. Carti ar fi multe. Ca sa fiu echitabil - doua de unul, doua si de celalalt - voi enumera "Noaptea de Sanziene", "Romanul adolescentului miop", "Orbitor. Aripa stanga" (restul volumelor din trilogie sunt inferioare primului), "Nostalgia" (cu accent pe "Gemenii" si "REM"). Dar la Eliade impresioneaza la fel de mult si ceea ce nu e literatura.

| Duhovnicul a răspuns:

Rodica Ojog Brasoveanu happy
Printre operele sale se numara romane politiste ( cele din colectia Melania Lupu ) pe care le ador.
Si in sfera filozofiei, Emil Cioran - " Pe culmile disperarii ", e o carte despre inutilitatea existentei.

| oprescudorin11 a răspuns:

Dostoievskii, tot ce a scris, Nietzsche, tot ce a scris, Thomas Mann(Muntele Vrajit, Iosif si Fratii Sai), Herman Hesse(Lupul de Stepa), Herman Broch(Moartea lui Vergiliu), Portretul lui Dorian Gray de Oscar Wilde, poeziile lui Eminescu si Nichita Stanescu.

| KateMiddleton a răspuns (pentru Frewwd):

Funda pour mademuoselie?

| Frewwd explică (pentru KateMiddleton):

Iti dau pentru ca desi ai 12 ani citesti carti peste nivelul tau.
Nu-mi place ca esti fan Harry Poter.

| oprescudorin11 a răspuns (pentru bogdan72):

Prostii.

| bogdan72 a răspuns (pentru oprescudorin11):

Mda. Se vede ce intelegere profunda ai din faptul ca te socotesti in masura sa stabilesti si sa acorzi valori, deduse din cazul tau, unul particular, pentru chestiuni generale. Ma scutesti?

| bogdan72 a răspuns (pentru oprescudorin11):

N-a fost nici Nietzsche perfect, dar se rasuceste in mormant cand va mai aude pe cate unii...

| oprescudorin11 a răspuns (pentru bogdan72):

Nici nu ma interesati ca personagii! Macar stiu in ce mocirla va zbateti. Nu-mi place mocirla.

| thalyslly a răspuns:

Gabriel garcia marquez-dragoste in vremea holerei si un veac de singuratate sunt printre preferatele mele
crima si pedeapsa
dan brown -cam tot ce a scris

| thalyslly a răspuns:

Am uitat de pasarea spin

Întrebări similare