Psihologia personalității si arta de a te simți bine
De ce-i iubim pe cei care ne fac rău
Introducere în psihologia emoțiilor: De la Darwin
Psihoterapiile cognitive si comportamentale in tulburările
Practica și teoria psihologiei individuale: Pentru medic
Cum să-ți controlezi anxietatea. Ia tot ce e mai bun din
Înțelegerea vieții. Introducere în psihologia individuală
https://ro.scribd.com/home
psihologie, filozofie =existențialism, dezvoltarea personalității, recomand scrib e foarte ieftin si ai atâtea cărți buna de citit, uite acum bag https://www.academia.edu/......ge_Cicotti
Https://www.youtube.com/watch?v=BxWW2gbJGF0&ab_channel=TeatruRadiofonic
Https://www.dailymotion.com/video/x3fa1it filmul Idiotul / Idiot (1958)
uitati-va sa invatati cv
Adică?
Adică am dat filmul pe TPU și audio cartea
E ok. Oricum, citisem cartea.
Am o listă destul de lungă, dar în mare ficțiune istorică și romane de aventură.
Buna! Crezi ca poti sa-mi dai ceva exemple de fictiune istorica?
Citește cam tot ce a scris Alexandre Dumas tatăl: "Cei trei mușchetari", "După douăzeci de ani", "Vicontele de Bragellone", "Regina Margot" "Contele de Monte Cristio" etc.
Mi-a mai plăcut și "Aventurile Căpitanului Blood" de Rafael Sabatini. E o carte mai elevată, cu multe referințe la istoria Angliei. Tot pe istoria Angliei/Scoției ai cărțile lui Walter Scott ("Ivanhoe" e cea mai renumită, eu plănuiesc acum să citesc "Rob Roy").
"Cocoșatul" de Paul Fevar tatăl este iar o carte de ficțiune istorică pe care vreau s-o citesc. E legată de istoria Franței și conține personaje istorice reale, atât știu. Vreau s-o citesc vara asta.
"Căpitanul Casse-Cou" vreau s-o mai citesc vara asta. E vorba de războiul burilor din Africa. (Deși nu e ficțiune istorică, pare interesantă.)
Mi-a mai plăcut și "Un yankeu la curtea regelui Arthur" de Mark Twain (deși mai bună mi s-a părut "Prinț și cerșetor", dar cred că tot la ficțiune istorică se încadrează).
Cam astea îmi vin în minte acum.
Anii de drumetie ai lui Willhelm Meister de Goethe(deja am inceput-o)
Turnul Intunecat de Stephen King
Faust de Goethe
Crima si pedeapsa de Dostoievski(recitire)
Aeneida de Virgiliu
Iliad si Odiseea(tot recitire)
A song of Achilles de Madelene Miller
Iti sta bine cu ochelari.
Mersi !
Prințul nemilos
Prințesa de hârtie și
toate volumele Harry Potter deocamdată
Smile25 întreabă:
Numepublicuserneim întreabă: