Cand ai dat primul raspuns (cel in care ai zic ca citesti "despre cum sa-ti cresti toleranta la prosti" ) m-am simtit asa naspa. Poti sa imi dai un exemplu de astfel de carte, barbate? Nu de alta, dar sunt curioasa.
Sper ca nu ai crezut ca ma refeream la tine.
Inteligenta Emotionala - Daniel Goleman, te ajuta sa te controlezi, si sa intelegi emotiile.
Imi pare rau ca ai interpretat asa, scuze.
Stii,asa cred ca ar fi interpretat oricine.
Dar nu conteaza.Mi-am dat seama pe parcurs ca nu esti asa.Si ca prima opinie poate fii de cele mai multe ori gresit construita.
Da,ai dreptate aici.
Eram putin indispus,din cauza la o intrebare, nu mai stiu care Oricum sunt multe de genul ala, care nu stii ce sa faci, sa razi, sau sa ii zici vreo doua
Nu nu.
Eu ma gandeam la ala/aia care a pus intrebarea cand am scris, la tine in niciun caz, n-am mai dat explicatii ca mna, la ce?
Cu nimic femeie! Tortul a fost prea dulce, in rest, hm, nu stiu, poate imi mai amintesc. :s
Nu voiam sa iti stric ziua, acum e 21:51, mai ai cateva ore si dormi, deci iti stric cateva ore, nu toata ziua :o Dar am impresia ca ai pus l-ai facut asa in mod intentionat, de obicei faci treburi ok pentru mine
Pai tu m-ai inventat, daca nu existai tu, nu existam nici eu ai uitat?
Îmi plac romanele polițiste și orice fel de cărți în care există mister, suspans și ceva horror care să mă facă să simt fiori reci pe șira spinării.
Desh întreabă: