| Teardrop a întrebat:

Ce-i cu moda asta, a cititului cărţilor pe net?

Ok, înţeleg că unii oameni nu-şi permit, sau nu vor să "strice banii" pe cărţi. E total ok. Când vezi preţurile din librării îţi cade faţa. Şi totuşi, pe site-uri le găseşti cu mult mai ieftine, uneori chiar la jumătate de preţ.

Revenind. Le e ruşine oamenilor să meargă la biblioteci, să împrumute o carte? Da, ştiu, unele cărţi mai noi nu se găsesc la biblioteci, dar până la urmă tot vor apărea la ceea ce se numeşte "Bibliotecă Municipală" pe care o are orice oraş.

Care e problema? Trecând peste puţinele cazuri în care chiar nu găseşti cartea, şi vrei s-o citeşti ACUMA.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Se numeste lene, de ce crezi ca isi mai misca cineva fundul pana la librarie cand poate da un click si gata.

Eu personal nu pot citi mai mult de 3-4 pagine odata pe calc, ca e incomod si ma dor ochii

| Teardrop explică (pentru suntserios):

Poţi da un "click şi gata" cumpărând cartea de pe net.

| unknøwn a răspuns:

Am fost la 3 biblioteci si n-am gasit mai nimic interesant. Tot ce aveau erau carti din bibliografii scolare sau d-astea noi aparute pentru ca femeile singure sa chise ochii (cu vampiri, X o tzuca pe Y, dar lui Y ii place de Z, asa ca nu stie ce sa faca si se pune sa planga, etc...)

Am ajuns sa merg la o biblioteca doar pentru ca am fantezii cu o bibliotecara, si pare cam horny don''soara.

| Beccaaa a răspuns:

Este mult mai accesibil. Poate nu e chiar sanatos, dar ce are daca nu citesti cu cartea in mana ci cu calculatorul sau telefonul in fata? Cred ca aceasta metoda este mai mult pentru oamenii lenesi sau pur si simplu lumea a evoluat. Nu e neaparat o moda, poate peste 10-15 ani oamenii vor citi carti numai asa.Se numeste tehnologie si evolutie.

| radu69 a răspuns:

Legat de cititul cartilor pe net nici eu nu sunt de acord deoarece dauneaza foarte mult ochilor, insa a cumpara carti de pe net mi se pare foarte ok adica unele carti nu le gasesti la librarie si daca le gasesti au pretul cat rata la masina, si la biblioteca e cu imprumut gen o iau azi si luna viitoare trebuie sa o returnez asa daca o iau de pe net cartea ramane a mea si pot sa o citesc cand am timp fara sa ma feresc de termeni limita si in plus daca e o carte buna as putea sa o recitesc peste ani sau... sa aprind focul cu ea happy

| Teardrop explică (pentru radu69):

Da, normal. Şi eu îmi cumpăr cărţile de pe net. Majoritatea au jumătate din preţul din librării.