E extrem de captivanta, cel putin pe mine m-a prins foarte tare si e una dintre acele carti pe care trebuie sa le citesti inainte sa mori.Cat mi-as dori sa nu o fi citit ca sa mai retraiesc clipele acelea din carte.
Bună! Citește de aici povestirea ei pe scurt și vei vedea cât este de interesantă. Povestirea te va ajuta și să înțelegi mai bine cartea.
http://www.lecturirecenzate.ro/2011/09/08/calatoriile-lui-gulliver-1/
Cre' că aveam vreo unşpe ani când am citit-o şi de aceea acum nu-mi mai aduc aminte foarte multe. Da' ştiu că mi-a plăcut pentru că a fost captivantă.
Am inceput aseara sa o citesc. E foarte captivanta si interesanta. Multumesc tuturor
Salut, eu am citit cartea si nu m-am plictisit sunt monente unde da, da nu sunt multe momente merita sa o citesti
Depinde si de varsta pe care o ai si de gusturile tale. Nu vei sti daca iti place pana nu o citesti.
Pe mine ma cam plictisit adica rau de tot am vazut si filmul. daca iti place jules verne o sa-ti placa si cartea asta cred. mie av lui gulliver imi aminteste de jules verne si nu sunt o mare fana. are multa actiune plicticoasa si descriere, nu e o fictiune prea geniala. asta e parerea mea funda e a ta(vezi am facut un fel de rima hahaha)
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: