Am citit toata seria-ma rog, in afara de ultimul volum pentru ca nu a aparut inca- si pot sa zic ca iubesc cartile astea Si eu am vazut filmul dar nici nu se compara cu povestea scrisa.Preturile mi se par exagerate totusi
Mda... Bani sa ai si iti iei tot ce vrei Ma gandeam ca poate exista o editie necopertata, cu un pret mai ieftin, dar pana acum nu am vazut nimic. Am vazut cartile pe un site si aveau reduceri mari, dar nu prea poti avea incredere. Imi poti recomanda alte carti daca nu reusesc sa o iau pe asta?
Am citit-o Ce-i drept, are ceva unic in ea. Sincer, mie imi plac continuarile atata timp cat se ridica la masura asteptarilor, dar mi-am luat de multe ori teapa din cauza asta
Oricum sugestia mea e sa incepi cu Divergent, eu zic ca merita :* (se face si filmul dupa primul volum)
Pe eMAG gasesti caseta "Instrumente Mortale" (vol.1-4) si este reducere si costa doar 60 de lei si sunt 4 carti. Nu merita sa dai 50 de lei pe o singura carte. Ai aici link ->> http://m.emag.ro/......D6LXJBBBM/
Http://clublectura.ro/categoria.php?pg=5&categ=fictiune-si-SF
gasesti aici primele 3 volume
Giulyana_Giuly_1991 întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă: