Poti gasi perspective inedite, dar in mare spun toate cam acelasi lucru. Avand in vedere ca ai totusi un fundament informational despre psihologia umana.
De la un punct, dupa ce ai citit 5-10 carti care e musai sa fie foarte bune in genul lor, stii deja cam 90%. De aici inainte muncesti enorm pentru cate un firicel de informatie in plus. Daca nu investesti foarte mult timp, e ok. Acel 1% poate face diferenta. Doar ca trebuie sa investesti foarte mult si nu prea merita, decat asa in timp, cate un pic.
Aplicarea e pionul principal dupa ce ai acoperit cate putin fiecare aspect al problemei.
Talentul (informatia in cazul asta) care nu munceste e batut de cel care nu are talent (nu stie decat principiile esentiale) dar munceste mai mult.
Iar ca sa ii dam cezarului ce-i al cezarului, talentul care munceste (cel care se informeaza constant si aplica in timp real) e fara de tagada invingatorul suprem.
Nu, majoritatea mentioneaza unele principii la care poti si tu singur sa ajungi, daca esti putin introspect. Nu exista o solutie universala pentru fericirea tuturor. Fiecare om este extrem de diferit si isi gaseste fericirea si succesul in lucruri diferite.
Nu citesc carti de genul. Toate repeta aceleasi maxime si principii in forme diferite. Poti citi orice carte de acest gen, ca in fond toate repeta aceleasi idei.
anonim_4396 întreabă:
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: